SBS 6-hunk Jordi Huirne na Ferry-herrie: ‘Ik zit níet op OnlyFans’

SBS 6-hunk Jordi Huirne, de appetijtelijke opvolger van Piet Paulusma, heeft géén eigen OnlyFans-pagina. Dat geeft hij aan na alle herrie die is ontstaan over de stoute carrièreswitch van Ferry Doedens.

Jordi Huirne © Instagram

Heel even leek het erop dat Jordi Huirne in navolging van Ferry Doedens óók een pagina was begonnen op het pikante sociale medium, maar dat is niet het geval. De Jordi Huirne die op Instagram zijn eigen OnlyFans-pagina promoot, blijkt een valse kopie te zijn van de échte Jordi Huirne.

Nep-Jordi

Deze nep-Jordi heeft honderden volgers en probeert hen te verleiden om te betalen voor zijn OnlyFans-pagina. “Join my Exclusive Contents 🔞 1 month FREE ACCESS to all New Subscribers 💦”, staat erbij. “Click my link below 👇🏽👇🏽 👇🏽”

Het is oplichterij, waarschuwt Jordi op zijn échte Instagram-pagina. “Dit zou wel lekker verdienen denk ik… Maar nee, natuurlijk ben ik dit niet! Rapporteren als je dit ziet of als deze faker je volgt. Thx!”

Hunk

Jordi heeft weliswaar een hoop verleidelijke foto’s op zijn Instagram-pagina staan, maar dat betekent niet dat hij achter een betaalmuur ook zijn broek uittrekt, zoals Ferry dat doet. Dat zou natuurlijk ook niet echt bevordelijk zijn voor zijn carrière bij het SBS 6 van mediamiljardair John de Mol.

Sinds kort is Jordi daar te zien als weerman. “Het is eigenlijk een kinderdroom die ik al heb gehad sinds ik een heel klein jochie was. Een jaar of drie, vier. Er trok toen een keer heel zwaar onweer over de boerderij van mijn ouders in de Achterhoek en daarna was ik eigenlijk helemaal gek van het weer”, vertelde hij eerder.

Lees ook: SBS 6 heeft ineens een hunk als weerman: Jordi Huirne (16 november)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen