Nicolette Kluijver rijdt ondanks BN’er-schap in lelijke Peugeot Partner

Nicolette Kluijver rijdt ondanks haar BN’er-schap rond in een relatief lelijke Peugeot Partner, een soort bestelwagen maar dan met een achterbank erin. Dat onthult ze in Veronica Magazine.

Nicolette Kluijver © Moon Jansen / Rudolf Stricker, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia

De meeste BN’ers, van Linda de Mol tot Wendy van Dijk en van Wilfred Genee tot Tino Martin, rijden rond in heuse patserbakken, maar dat gaat niet op voor Nicolette Kluijver. Haar wagenpark wordt gevuld met een Peugeot Partner en nog zo’n oud model ook, onthult ze in het tijdschrift.

Peugeot

De reden is eenvoudig: Nicolette heeft niets met luxe. “Ik ben zelf helemaal niet materialistisch. Ik heb geen dure tassen, gebruik geen dure make-up, hou niet van sieraden, doe geen extreem dure boodschappen en ik rijd in een oude Peugeot Partner, zo’n pausmobiel. Ik ben totaal geen luxepoes”, aldus de presentatrice.

Gaat een Peugeot Partner ook weer niet een beetje ver? Nee, vindt Nicolette. “Ik zou ook heel nerveus worden van zo’n dure auto en er waarschijnlijk in no-time een deuk in rijden. Net zoals je me niet blij maakt met een lipstick van honderd euro: zonde van het geld. Ik geef het liever uit aan ervaringen.”

Nieuwe jas

Wat voor ervaringen bedoelt ze? “Ik ga elk jaar met de kinderen alle pretparken langs en we hebben heel bijzondere reizen gemaakt: van een trip naar het Noorderlicht tot een jeeprondreis door Afrika.”

En als haar kinderen een nieuwe jas willen, mag dat wel of valt dat ook onder luxe? “Als mijn kinderen van sport willen wisselen of een nieuwe jas nodig hebben, doe ik daar niet moeilijk over.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen