‘RTL 4-ster Eva Jinek zit vuistdiep in Sigrid Kaag-campagne’

Eva Jinek en haar liefdespartner Dexter van der Voorn hebben een bovenmatige interesse in de nieuwe D66-leider Sigrid Kaag. Dat stelt tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard op Twitter.

Eva Jinek en Sigrid Kaag © RTL

Niet alleen Margriet van der Linden, maar ook Eva Jinek is groot fan van ‘premierskandidaat’ Sigrid Kaag. De RTL 4-ster onderbrak vorig jaar haar zomervakantie voor een lang een-op-een-interview met de D66-leider en nu blijkt dat haar vriend Dexter van der Voorn heeft meegewerkt aan de omstreden Sigrid Kaag-docu die gisteren werd uitgezonden bij de NPO.

Interesse in Kaag

Rob Goossens vindt het opvallend, twittert hij. “Herinneren jullie je het interview afgelopen zomer van Eva Jinek met Sigrid Kaag? Jinek onderbrak er speciaal haar vakantie voor. Nu zie ik in de aftiteling dat Jineks partner Dexter van der Voorn productieleider van ‘Sigrid Kaag: Van Beiroet tot Binnenhof’ was.”

Het is daarmee wel heel duidelijk dat Jinek en haar partner de D66-vrouw een bijzonder warm hart toedragen, meent Rob. “Ze zijn daar in huize-Van der Voorn blijkbaar erg geïnteresseerd in premier Kaag!”

Vuistdiep

Het is volgens columnist Jan Dijkgraaf overduidelijk: Eva Jinek bedrijft schaamteloze Kaag-promotie, schrijft hij in een ‘briefje‘ aan de talkshowkoningin van RTL 4. “Dat is waar jij en je man Dexter van der Voorn in het geniep mee bezig zijn: ordinaire Sigrid Kaag-promotie bij de Publieke Omroep én dus ook de commerciëlen.”

“De Jinekjes, wil ik maar zeggen, zitten vuistdiep in de Sigrid Kaag-campagne. En dat gaan we de komende 52 uitzendingen van Jinek merken ook.”

Eva Jinek is vanaf vanavond weer te zien met haar talkshow, om 22.00 uur op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen