Mischa Blok vindt dat Shownieuws heel triest bezig is

NPO Radio 1-ster Mischa Blok, bekend van de leuke podcast Miss Podcast, vindt dat Shownieuws heel erg triest bezig is door het gedrag van Lil’ Kleine te normaliseren. Dat laat ze weten op Twitter.

Mischa Blok © Ruud Baan

Lil’ Kleine krijgt al enige tijd flink wat kritiek te verduren omdat hij nogal te koop loopt met zijn lange vakantie in Dubai, terwijl we in Nederland in een zeer strenge coronalockdown zitten. Vlak voor de jaarwisseling liet hij ook zijn goede vriendin Estelle Cruijff invliegen, die samen met Lil’ Kleine haar middelvinger opstak naar alle haters in Nederland.

Lil’ Kleine in Dubai

Het schoot vooral in het verkeerde keelgat dat Lil’ Kleine vanuit Dubai in een deuk lag om de aangekondigde lockdown in Nederland. Veel mensen in ons land worden geestelijk enorm getroffen door de coronamaatregelen, dus dat is niet iets om te lachen. Albert Verlinde pleitte zelfs voor een inreisverbod voor Lil’ Kleine.

Ondertussen doen showmedia als Shownieuws nog wel gretig verslag van iedere scheet die Lil’ Kleine laat in Dubai. Zo post Shownieuws vandaag op Instagram een familiekiekje van Lil’ Kleine. “Lil’ Kleine trots op Jaimie en zoontje Lío”, staat erbij. “Het gezin geniet nog altijd van elkaar in Dubai.”

Mischa vindt het triest

Mischa vindt het triest dat Shownieuws op deze manier verslag doet van het wel en wee van Lil’ Kleine. “Dat Lil Kleine gezellig met zijn gezin naar Dubai gaat terwijl Nederland in lockdown is, dat is al treurig. Maar dat Shownieuws dat nog eens gezellig in het zonnetje gaat zetten, dat is nog triester.”

Haar volgers zijn het behoorlijk met Mischa eens. “Als je gisteren de journaliste van SBS hoorde bij de persco, dan is dit van Shownieuws nog het hoogste niveau dat ze daar halen”, zegt Frank bijvoorbeeld.

En Jan: “Ongelofelijk. Dit zegt heel veel over Shownieuws en de mensen die daar werken.”

Shownieuws slaat terug

Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker slaat keihard terug naar Mischa Blok. Hij vindt de kritiek van de NPO-presentatrice totaal niet terecht en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Guido: “‘Triest bezig’. Wat een geleuter. Journalistiek gaat over nieuws en dat is dit. In Shownieuws op tv komen meningen aan bod. Dan nog niets met mevrouw Blok te schaften.”

Twitter-post

De Twitter-post van Mischa:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen