Albert Verlinde wil dat Rutte inreisverbod Lil’ Kleine overweegt

Albert Verlinde vindt het zó schandalig dat Lil’ Kleine vanuit Dubai lacht om de lockdown in Nederland, dat hij Mark Rutte oproept om een inreisverbod voor hem in te stellen.

Albert Verlinde en Lil' Kleine © Shownieuws / Instagram

Lil’ Kleine heeft maandag weer eens het bloed onder de nagels van veel mensen vandaan gehaald door een filmpje op te nemen vanuit zijn zwembad in Dubai. “Vanavond zeven uur lockdown in Nederland, hè? Wat fijn dat wij in Dubai zitten hé! Ha ha!”, riep hij. Het leidde tot een stortvloed aan negatieve reacties op Twitter.

Inreisverbod

Dit kan gewoon echt niet, vindt Albert Verlinde. “Kan die jongen niet gewoon een inreisverbod krijgen?”, zei hij bloedserieus aan de desk van Shownieuws. “Ja, inderdaad, een inreisverbod. Ik vind het zo verschrikkelijk. Ook dat gieren naar ons met z’n allen, van: kijk, ik zit hier lekker, ik heb de centen.”

Lil’ Kleine is enorm poenerig aan het doen, vindt Albert, die rijker is dan Lil’ Kleine maar zich wél gewoon ophoudt in het druilerige Nederland. “Een beetje duur vliegen met Flying Emirates, daar gaan zitten in een duur hotel en dan naar ons zitten doen van: na-na-na! Dit vind ik echt… Vre-se-lijk. Lil’ Kleine is een grote loser.”

Vespa

Eigenlijk wordt er in Shownieuws structureel gekotst op Lil’ Kleine. Bart Ettekoven ging een paar maanden geleden ook helemaal los op het rapperfiguur. “Ik zie hem ook constant door Amsterdam scooteren zonder helm op, dat mag ook niet. Deze jongen denkt echt dat hij boven de wet leeft. Wat vind ik ervan? Het is gewoon bloedasociaal en ordinair.”

Ook zijn manager Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram Moszkowicz, moest het onlangs ontgelden in Shownieuws. “k denk dat hij de eerste manager in Nederland heeft, namelijk Nathan Moszkowicz, de zoon van onze gewaardeerde collega hier, die gewoon geen telefoon heeft. Of hij neemt hem nooit op.”

Filmpje

Al met al is Shownieuws weer lekker met wat rellerige meningen aan het strooien. Bij RTL Boulevard had gisteren niemand een mening over het absurde filmpje van Lil’ Kleine; wel een beetje saai.

Het filmpje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen