Estelle Cruijff en Lil’ Kleine steken middelvinger op naar Telegraaf

Estelle Cruijff heeft maling aan de kritiek die ze in eigen land krijgt op het feit dat ze de jaarwisseling gezellig aan het vieren is met Lil’ Kleine in Dubai. Dat laat ze weten op Instagram.

Estelle Cruijff en Lil' Kleine © Instagram

Minister-president Mark Rutte heeft een dringend beroep gedaan aan alle Nederlanders om de komende tijd niet op vakantie te gaan vanwege de coronapandemie, maar daar hebben Estelle Cruijff en Lil’ Kleine maling aan. De rapper zit al een tijdje in Dubai en Estelle vloog vlak voor de jaarwisseling naar hem toe.

Cocktails

Estelle Cruijff liep niet te koop met haar vakantie, maar deze lekte uit door een Insta-post van iemand uit Lil’ Kleine’s kring. Een van de vriendinnen van Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes plaatst namelijk een story op Instagram waarop te zien is hoe ze samen, opgepakt op elkaar, cocktails aan het drinken zijn in een bar in Dubai.

Evert Santegoeds heeft op de Telegraaf-site een kritisch stuk geschreven over haar vakantie en laat blijken dat hij nauwgezet zal volgen of de societyster zich bij terugkeer in Nederland zal houden aan de tien dagen quarantaine. “Mist Estelle straks eigen rechtszaak om huisuitzetting?”, vraagt hij zich af.

Middelvinger van Estelle

Het zal bij de rechter een slechte indruk maken wanneer haar advocaat straks de reden voor haar afwezigheid moet benoemen, denkt Evert. “Het heeft er op de zonnige beelden veel van weg dat Estelle daar niet elk moment bij stilstaat. Maar dat doet zij getuige haar reisje (…) evenmin bij het grote probleem dat de hele wereld teistert.”

Estelle heeft schijt aan Evert en zijn Telegraaf, laat ze weten met een Insta-foto waarop zij en Lil’ Kleine hun middelvingers opsteken. “Kleine bedankt! Kleine bedankt! Kleine bedankt! Zielige krant geworden, Telegraaf! Kun je beter de Donald Duck gaan lezen”, bitcht ze.

Lil’ Kleine

De volgers van Estelle worden nu overspoeld met stories uit het zonnige Dubai. Eerder raakte ook Lil’ Kleine al in opspraak vanwege zijn zonnige vakantie, vooral nadat hij Nederland begon uit te lachen vanwege de lockdown die hier geldt. Albert Verlinde pleitte vervolgens voor een inreisverbod voor de rapper.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen