Matthijs van Nieuwkerk heeft corona, nieuwe show uitgesteld

Het coronavirus slaat ook de A-sterren van ons land niet over. Matthijs van Nieuwkerk is erdoor getroffen, waardoor hij dit weekend niet zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door kan maken.

Matthijs van Nieuwkerk © NPO

Matthijs van Nieuwkerk begon op oudejaarsavond aan zijn eerste programma sinds De Wereld Draait Door: Matthijs Gaat Door. De presentator verraste met een programma waarvan het decor nog in de steigers stond, maar zowel inhoudelijk als kijkcijfermatig was het allemaal weinig spectaculair.

Uitstel

De tweede aflevering van Matthijs Gaat Door zou eigenlijk morgenavond op de buis komen, maar dat gaat niet door. “Omdat Matthijs van Nieuwkerk positief is getest op corona zal de uitzending van Matthijs Gaat Door niet doorgaan”, legt een woordvoerder van BNNVARA uit.

Matthijs Gaat Door is in elk geval met één week uitgesteld. “Matthijs heeft lichte coronaverschijnselen en blijft met in achtneming van de GGD richtlijnen in thuisquarantaine. Hij en de redactie werken vanuit huis en hopen snel weer een uitzending te kunnen maken.”

Nieuwe Boeren

NPO 1 heeft hierdoor op het allerlaatste moment een gat in de programmering, maar dat wordt opgelost door een nieuwe aflevering van het Anita Witzier-programma Nieuwe Boeren uit te zenden.

Andere A-sterren die het coronavirus al hebben gehad zijn Linda de Mol, Gordon en Badr Hari.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen