Jaap Reesema vergeeft Humberto Tan: ‘Een prachtmens!’

Jaap Reesema was in de zomer nog hartstikke boos op Humberto Tan, maar inmiddels is alles vergeten en vergeven. Gisteren mocht Jaap namelijk optreden in zijn nieuwe talkshow Humberto en nu vindt hij hem een ‘prachtmens’.

Jaap Reesema © Humberto

De man van Kim Kötter was in augustus te gast in de radioshow van Humberto Tan en toen was hij behoorlijk kritisch over de podcast die Jaap maakt met zijn maatje Sander Schimmelpenninck. Hij viel met name over de beruchte ‘lekkerste prinsesje’-uitspraken. “Je kan over een prinses die zo jong is niet zeggen: ‘Die is lekker!’”, zei hij.

‘Humberto lult maar wat!’

Jaap en Sander reageerden zwaar geprikkeld. De opstelling van Humberto viel niet goed bij Jaap, maar hij durfde er niet tegenin te gaan. “Ik vind het altijd wel eng om die discussie aan te gaan. Ik probeer dat te vermijden”, zei hij achteraf.

Sander was furieus: “Je voelt aan alles in zo’n Humberto of Michiel Vos die erbij zat dat ze niet hebben geluisterd. Die weten niet wat er precies is gezegd en lullen ook maar wat mee met wat ze hebben gelezen in de krant.”

Jaap zingt bij Humberto

Een paar maanden later staan de zaken er anders voor. Jaap is eindelijk doorgebroken als artiest en een goede relatie met de machthebbers in Hilversum is dus van groot belang. Hij zat begin december al in Beau om een liedje uit de Top 2000 te zingen, maar de afspraak om in dat programma ook zijn eigen liedje Nu Wij Niet Meer Praten te zingen werd almaar uitgesteld.

Humberto gaf hem die kans gisteren wel, in de seizoensopener van zijn gelijknamige zondagshow. “Wat een eer om de eerste muzikale gast te zijn in de nieuwe talkshow van Humberto Tan. Ik denk dat elke muzikant zal beamen dat RTL Late Night altijd een feestje was om te mogen spelen”, zegt Jaap nu.

Prachtmens

Jaap heeft nu niets dan lovende woorden voor Humberto. “Humberto is oprecht geïnteresseerd, geniet extreem van muziek en geeft elke gast in zijn show een heel warm en fijn gevoel. Kortom een prachtmens! Zet hem op zo vriend!!!”

Het mooie optreden van Jaap en zijn collega Pommelien Thijs bij Humberto ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen