Geplaagde moeder Ferry Doedens blij met steun van Gordon

Annie van der Meulen, de moeder van Ferry Doedens die gisteren keihard werd aangevallen door Angela de Jong, is er heel blij mee dat Gordon de omstreden OnlyFans-carrière van haar zoon wél steunt.

Ferry Doedens en Gordon © RTL, NPO

Niet alleen Ferry, maar ook zijn moeder is momenteel volop in het nieuws. Eva Jinek bracht moeder Annie dinsdagavond groot in beeld toen Ferry bij haar aan tafel zat om te praten over zijn stoute carrièreswitch. Daar werd Ferry erg emotioneel van. Een smakeloze werkwijze van Jinek, vonden sommige kijkers dat.

Annie blij met Gordon

AD-diva Angela de Jong vindt het juist smakeloos dat moeder Annie niet ingrijpt nu Ferry zijn lichaam aan het verkopen is. Annie heeft er juist voor gekozen om haar zoon volledig te steunen. Als Ferry foto’s en video’s van zichzelf wil verkopen, dan moet hij daar vol voor gaan, vindt moeder Annie.

Moeder Annie is dan ook blij dat er prominenten zijn die haar zoon wél steunen. Zo bedankt ze Gordon voor zijn lovende woorden. “Gordon wat een lieve woorden voor mijn zoon. ❤️ Bedankt. 😘”, schrijft ze op Instagram.

Puppy

Wat heeft Gordon dan gezegd? Hij springt volledig in de bres voor zijn goede vriend Ferry, met wie hij afgelopen zomer nog gezellig alle coronaregels brak. “Lieve Ferry Doedens wat ben ik trots op jou na je optreden bij Jinek, in een wereld waar iedereen wel van steen lijkt door alle commentaren vol venijn.”

Gordon kent Ferry al heel lang. “Ik ken je al als puppy, 17 was je bij Idols en ik zag gelijk de star quality. Een ster die nog lang zal stralen in welke vorm dan ook. Zingen kun als geen ander en je hebt gewoon zoveel kwaliteiten dus waarom niet alles laten zien en horen? One life! Go for it!”

Diep ontroerd

Zelf is Ferry ook heel blij met de steun van Gordon. “Diep ontroerd door je lieve woorden ❤️❤️ Dank je wel!”

En Humberto Tan: “🔥🔥”

Steun voor Annie

Ondertussen krijgt moeder Annie ook veel steunbetuigingen op Gordons Insta-pagina. “Fijn dat u een grote steun bent voor uw zoon. Door u is Ferry niet alleen ‘gevallen’ maar ook steeds weer opgestaan en door gegaan. Alle goeds”, zegt Patrick bijvoorbeeld.

En Lon: “Er zouden meer mensen moeten zijn zoals Ferry. Heb alleen maar heel veel respect voor hem hoe hij met alles omgaat. Azijnpissers blijf je toch houden. Gelukkig is Ferry positief en wordt hij omringd door liefde!!”

Insta-post

De bewuste Insta-post van Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen