Angela de Jong fikt alles en iedereen af in eerste column van 2021

Angela de Jong heeft nu al geen zin in 2021. Ze heeft sinds de jaarwisseling elke avond televisie gekeken en dat stemt haar echt heel ontevreden. Dat zegt ze in haar eerste column van het nieuwe jaar.

Angela de Jong © Op1

De vrolijke Frans van het AD zit helemaal in zak en as. “Het nieuwe jaar is pas een paar dagen oud, maar de toon is gezet”, briest ze. “Ik wilde afsluiten met de wens ‘gelukkig nieuwjaar’, maar zo nieuw voelt 2021 nu ook weer niet.”

Allemaal ruk

Nou, de toon is weer gezet. Wat is er allemaal mis? Ze somt het op in haar column: RTL Exclusief, De VI Meestervoorspellers, Beat the Champions, Lachen Om Home Video’s, De Code van Coppens, de documentaire over Sigrid Kaag en 40 Jaar TV Show. Allemaal ruk, vindt ze het.

Je begint je inmiddels af te vragen waarom Angela de Jong überhaupt nog televisie kijkt, maar als ze daarmee stopt, dan komt ze zelf ook niet meer op televisie en dat is voor haar natuurlijk wel een héél grote prijs om te betalen.

Kritiek

Angela fikt echt alles en iedereen af dat sinds de jaarwisseling op de buis is geweest. Ze vindt dat de mannen van VI zijn ‘afgezakt’, hekelt de ‘overkill’ aan quizzen, ergert zich aan de ‘lachband’ in Code van Coppens, vindt dat de Sigrid Kaag-docu ‘niets nieuws’ meldt en verwijt Ivo Niehe ijdeltuiterij.

De lange versie vindt u op de website van het AD.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen