Dennis Schouten: ‘Patty Brard noemt mij onterecht een sukkel’

Dennis Schouten vindt het onterecht dat hij in Shownieuws een sukkel is genoemd, nadat hij voor de radio het appartementencomplex van Ferry Doedens binnendrong. Patty Brard kletst maar wat, zegt hij.

Dennis Schouten Bron: YouTube

Aan het begin van de maand reed Dennis Schouten in alle vroegte naar het appartement van Ferry Doedens. Hij wilde de acteur live in de ochtendshow van Radio Veronica confronteren met zijn stoute carrièreswitch. Met de smoes dat hij een pakketbezorger was, wist Dennis het complex binnen te dringen, maar Ferry dook volgens hem weg.

Sukkel

Dennis beweerde dat hij Ferry vluchtig gezien heeft, maar volgens Patty Brard loog hij daarover. “Ik sprak Ferry vandaag en hij vertelde dat hij al twee maanden niet op dat adres woont”, meldde zij in Shownieuws. Collega Evert Santegoeds daarop: “Stond hij dan bij het verkeerde huis? Wat een sukkel die Dennis, dan.”

Radio Veronica-ster Wilfred Genee vindt het wel belangrijk dat zijn razende reporter betrouwbaar is en confronteert Dennis nu met die uitspraken van Patty en Evert. “Patty Brard beweerde dat hij daar niet woonde, maar jij weet toch zeker dat je Ferry Doedens gezien hebt vorige week?”

Blablabla

Sterverslaggever Dennis blijft volhouden dat hij Ferry heeft gezien. “Ja. Nee, ja, echt. Ik liep weer naar beneden, richting het trappengat van het complex, en toen zag ik dus om de hoek Ferry staan.”

“Ik hoorde ook dat Patty later zei: ‘Ja, daar woont ‘ie niet meer en Dennis is een sukkel, blablabla.’ Ja, ik snap het ook wel. Misschien dat die Ferry tegenwoordig na die schitterende filmpjes allemaal bezoek aan de deur krijgt van fans of opgewonden mannen, dus ik denk dat het gewoon een tactiek is om te doen dat hij daar niet meer woont.”

Ferry zwijgt

Ferry Doedens heeft nog geen enkel medium te woord gestaan over zijn stoute carrièreswitch. Hij brengt woensdag een nieuwe single uit, maar het lijkt erop dat hij een mediatour maar even aan zich voorbij laat gaan.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen