‘BLVD-sterren als Marieke Elsinga zwijgen over eigen liefdesmisère’

Het lijkt erop dat Marieke Elsinga en haar vriend alweer uit elkaar zijn, maar RTL Boulevard-sterren proberen daar altijd zo lang mogelijk over te zwijgen. Dat stelt Weekend-baas Bart Ettekoven in de Shownieuws Podcast.

Marieke Elsinga © RTL

Bart Ettekoven, die voor concurrent Shownieuws werkt, vindt het flauw dat RTL Boulevard-sterren hun eigen liefdesleven altijd zo angstvallig uit de media proberen te houden. Van Ruben Nicolai hoorde je destijds ook pas maanden later dat hij uit elkaar was, aldus Bart. Hetzelfde gebeurt nu volgens hem met Marieke Elsinga.

Break-up

Stiekem zijn Marieke Elsinga en haar vriend alweer uit elkaar, weet Bart. “Ik heb een break-up voor je. Tenminste, dat weten we niet zeker, maar het gerucht gaat nu al een paar weken en het lijkt er ook wel naar uit te zien – ik heb het van meerdere kanten gehoord – dat het om Marieke Elsinga gaat.”

Hoe zit dat? “Ze werd heel erg verliefd op een wetenschapper, Sander, en was helemaal in de wolken. Na jaren ook van geheimzinnigheid, want ze was een beetje de eeuwige vrijgezel. Op Valentijnsdag in 2020 kwam ze een beetje uit de kast en zei ze: ‘Dit is hem, we zijn helemaal in de wolken!’ Maar we hebben al een hele tijd niets van deze twee gezien of gehoord.”

I Can See Your Voice

Opvallend, vindt presentatrice Dyantha Brooks. “Terwijl ze het wel altijd heel erg heeft gehad over haar relatie, ook in het programma dat zij heeft opgenomen voor RTL 4: I Can See Your Voice. Daarin riep ze ook vaak van: ‘Mijn vriend vindt ook dat ik het nooit goed heb!’ Ze was wel altijd heel trots om dat te laten weten van: er is iemand waar ik heel gek op ben.”

Bart: “Het is ook een gerucht, hè? Ze zal er binnenkort vast op reageren. Het is op zich heel grappig: heel vaak bij sterren van RTL Boulevard – we hebben het bij Rick Brandsteder gezien, bij Ruben Nicolai – dat het mensen zijn die dan wel zelf in zo’n programma zitten, maar als het over hun eigen liefde gaat, dan horen we ze ineens niet. Dan hebben ze het er gewoon niet over.”

Billen bloot

We zullen het binnenkort wel horen, aldus Bart. “Het zou me niets verbazen als Marieke binnenkort toch met de billen bloot gaat in RTL Boulevard. Ze is in elk geval niet meer samen met haar vriend gespot.”

Dyantha: “Tijdens kerst… Dat is dan toch wel vrij duidelijk.”

Er was eerder deze week ook kritiek op het feit dat RTL Boulevard wederom zijn eigen sterren de hand boven het hoofd heeft gehouden. Bridget Maasland en Rob Goossens zijn namelijk keihard aangevallen door Eva Jinek.

Podcast

De Shownieuws Podcast:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen