Beau verbijsterd over stoute Ferry Doedens: ‘Is dit echt waar?’

Het nieuws dat Ferry Doedens een stoute carrièreswitch heeft gemaakt, houdt Hilversum flink bezig. Ook Beau van Erven Dorens is erdoor verrast, laat hij blijken in de nieuwe promo van RTL Exclusief.

Beau van Erven Dorens © RTL

Beau van Erven Dorens heeft het format van RTL Exclusief flink omgegooid: het programma begon vlak voor de jaarwisseling als satirische talkshow, maar is vanaf aankomende zondag een vrolijke nieuwsquiz. Om dat aan te kondigen heeft Beau een promo opgenomen waar ook de stoute carrièreswitch van Ferry Doedens in voor komt.

Ferry Doedens

De nieuwe quiz RTL Exclusief zal draaien om de centrale vraag: is het echt of is het nep? Beau leest in de promo een aantal krantenkoppen voor. “‘Nederland in derde kwartaal gevaccineerd’… ‘Ferry Doedens doet…’ Doet wat?! Je weet gewoon niet meer wat waar is en wat nep! Wat is echt en wat is fake? Dat is de vraag.”

Beau gebruikt de headline over Ferry Doedens in zijn promo als een typisch nieuwtje, dat in de quiz gebruikt zou kunnen worden voor de vraag: is dit waar of is dit niet waar?

Vrolijke nieuwsquiz

De presentator: “Wat ik zeker weet is dat we met een vrolijke nieuwsquiz komen, waarin we met bijzondere gasten een spelletje gaan spelen met de waarheid en dat ik dat mag presenteren.”

Dan verandert het gezicht van Beau in dat van Johan Cruijff. “Maar dat is logisch, tot zondag bij RTL Exclusief!”

RTL Exclusief is zondagavond direct na Beat the Champions te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen