Leco van Zadelhoff was thuis toen hij hoorde over Capitool-bestorming

Leco van Zadelhoff was thuis toen hij hoorde over de historische bestorming van het Capitool in Washington. Dat heeft de topvisagist donderdagavond gezegd tijdens een analyse in RTL Boulevard.

Leco van Zadelhoff © RTL Boulevard

Het nieuws over de Capitool-bestorming werd uitgebreid nabesproken in RTL Boulevard en om volstrekt onbegrijpelijke redenen werd als eerst naar de mening van Leco van Zadelhoff gevraagd. Dat Leco in de showrubriek avond aan avond over non-onderwerpen als mascara, maskertjes en detoxen mag oreren is tot daaraan toe, maar dat hij nu ook nog wordt neergezet als een soort Amerikadeskundige gaat allemaal wel heel ver.

Verbijsterd

Presentatrice Bridget Maasland na de instart: “Ik heb hier gisterenavond met verbijstering naar zitten kijken en dat dekt eigenlijk niet eens de lading. Leco, hoe zag jij het?”

Leco vervolgens: “Ik was laat thuis en ik viel in Eva en het eerste wat ik zag was het gezicht van Michiel Vos. Dat was een blik, die vergeet ik nooit meer. Die man wist niet waar hij het zoeken moest; hoe hij dat uitte… Dan blijf je kijken, vol ongeloof.”

Laconieker

Daarna mocht royaltyfan Marc van der Linden zijn mening geven. “Ik heb misschien iets laconieker zitten kijken. Amerika roept altijd dat ze de grootste democratie op aarde zijn en we weten eigenlijk wel dat ze dat niet zijn, omdat er zo weinig mensen stemmen.”

Nu is er wel iets teweeggebracht, zegt royalty-Marc. “Er zijn 30 miljoen Amerikanen die ontevreden zijn en dit ook niet meer los gaan laten. Dit is een onderlaag die boven komt van mensen die menen dat ze ergens recht op hebben en een macht laten zien die beangstigend is.”

Circus

Tot slot wilde Peter R. de Vries ook nog even zijn mening kwijt. “Laat ik eerst nog even zeggen hoe ik er gisteren naar zat te kijken. Ik dacht bij mezelf: als je op een clown stemt, dan krijg je een circus. Dat is het ook geworden.”

Het fragment:

78 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
bastiaandv85
januari 8, 2021 23:29

Wow dit is echt nieuws! Weer zo’n rand debiel uit die RTL stal die weer iets vind….

Gast
Frans
januari 8, 2021 18:22

Leuk dat een nietszeggend commentaar zoveel creativiteit ter weeg brengt.

Gast
Garry glamour
januari 8, 2021 17:20

Dreetje Hazes zat tijdens de bestorming van het Capitool zich af te trekken op een oud omaatje , Gérard Jolig vergreep zich aan de brandblusser , Marco Borsato liet zich tijdens het pizzabakken bevredigen door een jong talentje , Gordon had net een deepfuck filmpje gekocht van Ferry.
En zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan.

Gast
Ruud
januari 10, 2021 11:01
Antwoord op  Garry glamour

Ja, wat een gelul allemaal. Wat vond Ali B. ervan eigenlijk, ben ik reuze benieuwd naar

Gast
M52
januari 8, 2021 17:15

Ach ik zat op Twitter, tijdens de bestorming.

Gast
Frans
januari 8, 2021 15:08

Maarten van Rossum zat in zijn schuilkelder. En terecht.

Gast
martijn
januari 8, 2021 16:54
Antwoord op  Frans

Maarten van Rossum ligt al 455 jaar onder de zoden…

Gast
Sinterklaas van Spanje
januari 8, 2021 14:36

@ Miranda van C

aanvulling :-)

Anouk liet zich alweer zwanger maken door alweer een andere zwarte man tijdens de bestorming van het Capitool.

Glennis Grace zat een paar kilo appels en peren te herkauwen tijdens de bestorming van het Capitool.

Sander Schimmelpenninck lag een volgeladen Thaise hoer te pijpen en slikte per abuis een volgeladen condoom door tijdens de bestorming van het Capitool.

Katja Schuurman liet zich weer eens uitwonen op een wc tijdens de bestorming van het Capitool.

Erik van Muiswinkel lag in bed verkleed als z w a r t e P i e t te zuipen tijdens de bestorming van het Capitool.

Thijs Römer en zijn gay-vriend zaten hand in hand op de bank tijdens de bestorming van het Capitool.

Sanne Wallis de Vries was druk doende met het bedenken van antisemitische grapjes tijdens de bestorming van het Capitool.

Jort Kelder zat bretels in elkaar te punniken tijdens het masturberen toen het Capitool werd bestormd.

Gast
Voetbal VI
januari 8, 2021 14:41

NSB-er Arie Boomsma was adverteerders aan het bellen toen het Capitool werd bestormd.

Gast
René Deursma (Hoogeveen)
januari 8, 2021 14:47
Antwoord op  Voetbal VI

Vooral die Arie Boomsma is een eigenwijze flicker die ze in een boom zouden moeten hangen zodat de kinderen er rot fruit en stenen tegenaan kunnen gooien.

Dat zal een lesje zijn voor andere mensen die hun medemensen willen verraden en naaien..

Gast
Zwaar sjekje
januari 8, 2021 14:01

Ik zat op de plee toen ik het hoorde

Gast
Mousy
januari 8, 2021 13:55

Wederom klopt de koptekst niet. Verderop in het artikel staat de juiste tekst die gisteren gezegd werd: “Ik was laat thuis …………….. etc.”

Om doodziek van te worden, van die verdraaide en onjuiste kopteksten.

Gast
martijn
januari 8, 2021 16:55
Antwoord op  Mousy

Gelukkig voor jou is het internet groter dan MC

Gast
Miranda van C.
januari 8, 2021 13:11

Het wordt er politiek verhaal.
Wie weet er nog meer een genocide te noemen uit de afgelopen 100 jaar waar Peter R. De Verliezer zich over moet uitspreken.

En graag ook een gelegenheid waar Bridget iets zinnigs over kan zeggen. We zitten hier niet bij de slimste mens aan tafel.

Gast
Steun de Yezidi
januari 8, 2021 13:07

2014: Slaven mag je verkrachten zonder met ze te trouwen, vinden de moslim-extremisten van IS. Dat tekent het lot van de duizenden yezidi-vrouwen en tienermeisjes die IS roofde na het innemen van de stad Sinjar, vandaag precies een jaar geleden.

Peter R. de Vries waar blijf je met je mening? Leco slappe bagger poeder k u t j e heb jij ook nog wat te melden over echt belangrijke zaken?

Gast
Jopie
januari 8, 2021 13:26
Antwoord op  Steun de Yezidi

Je bent gek wat heeft dit met USA te maken.

Gast
Miranda van C.
januari 8, 2021 13:07

Jullie hebben dit artikel ook echt gelezen begrijp ik.
Pfff, dat is mij teveel moeite hoor

Gast
Gerrit de Zeeslak
januari 8, 2021 14:48
Antwoord op  Miranda van C.

😆😂🤣

Gast
Albert
januari 8, 2021 13:01

Lekker boeiend, waar een seniore visagist zich bevond tijdens dat gebeuren. Wat een non-nieuws.

Gast
Mohammed
januari 8, 2021 12:57

Turkije 2016:
Bij de staatsgreep waren mogelijk zo’n 200 of meer doden gevallen, onder wie een honderdtal coupplegers en tientallen burgers. Er werden na afloop meer dan 2800 militairen gearresteerd. Verder werden 2745 rechters ontslagen en hun arrestatie werd bevolen.

Iran:
Iran voerde in 2015 minstens 977 executies uit, in 2016 minstens 567 executies en in 2017 minstens 507 executies. Iran tart de wereld met ophangen van worstelkampioen Navid Afkari. Homo’s worden opgehangen.

enz. enz.
Peter waar ben je met je nasale kutstem?

Gast
Jopie
januari 8, 2021 13:29
Antwoord op  Mohammed

Ben ’t meestal niet eens met hem, maar deze keer klopt ’t precies.
Trump is een clown kijk maar eens wat een smoelwerk hij trekt als hij praat!!!!

Gast
Max
januari 8, 2021 13:36
Antwoord op  Jopie

Kijk naar het smoelwerk van zakkenvuller en allesweter van Peter R. de Vries als hij praat, het is net alsof er stront op zijn bovenlip zit.

Gast
Louise
januari 8, 2021 12:34

Allereerst, de mening van een clown als Peter de Vries, ex directeur van een pseudo advocatenkantoor (circus) zegt mij niets en interesseert mij niet. Die man is niet goed bij zijn hoofd. Ook de mening van die poedernicht Leco, die zat waarschijnlijk zijn teennagels thuis te lakken, interesseert mij ook niet. De media heeft vanaf dag 1 zijn stinkende best gedaan om Trump te slopen en in diskrediet te brengen (harde bewijzen ontbreken). De zaken die wel goed gingen werden afgedaan als toeval of werden niet benoemd. Let wel meer dan 70 miljoen Amerikanen hebben op Trump gestemd en dat is echt geen ‘basket of deplorables ‘ zoals zuipende Hillary heeft beweerd in 2016. Deze vrouw wordt gehaat door veel Amerikanen net als haar coke snuivende vent die meer leugens dan waarheden op zijn naam heeft staan. Verder moeten we maar afwachten wat Biden er van gaat bakken. Voor BLM is het een zegen maar deze groep van mensen die crimineel gedrag niet wil zien van zwarten uit eigen gelederen en waarvan een meerderheid afhankelijk is van uitkeringen, hun opleiding niet hebben afgemaakt en structureel boos zijn en dat projecteren op anderen omdat ze zelf niet in staat blijken te zijn de regie te pakken over hun leven. Anderen hebben het gedaan, het allemaal racisten etc. . Ik ben geen Trump liefhebber maar heb een pesthekel aan al die hypocrieten die selectief verontwaardigd zijn. Ze houden hun grote mond over de Chinese leiders die concentratiekampen hebben opgetuigd voor Oeigoeren en Tibetanen, Erdogan een dictator met bloed aan zijn handen daar blijven mensen als truus Leco en mafklapper de Vries stil over, zo ook over de leiders van Iran, de schandelijke ontwikkelingen in Hongarije, Polen en Tjechie, de ellende die Merkel heeft veroorzaakt met haar ‘Wir schaffen das’ en de poorten voor haatbaarden wijd openzetten met alle zeer ernstige en ontwrichtende gevolgen van dien en zo kan ik nog wel even doorgaan. De lafaards zoals Peter de Vries, Jinek met haar pathologische adoratie voor de Clintons, make-up nichten als Leco, bange deugers als Jort Kelder en zijn aanhang van laffe weg kijkers vind ik lachwekkend en neem ik niet serieus.

Gast
Kees kutmongool
januari 8, 2021 12:35
Antwoord op  Louise

Teveel tekst man, leest niemand.

Doeiiii!

Gast
Leco
januari 8, 2021 12:38
Antwoord op  Kees kutmongool

Dat komt omdat je een analfabeet bent?

Gast
Jopie
januari 8, 2021 13:29
Antwoord op  Leco

Meer da genoeg geergerd aan die idioot Trump!!!!

Gast
Frans
januari 8, 2021 12:40
Antwoord op  Kees kutmongool

Je doet je naam eer aan.

Gast
Johannes van der Ploeg
januari 8, 2021 13:13
Antwoord op  Kees kutmongool

Hej kutmongool!!
Ik vind dat je gelijk hebt.

Gast
Wokkel
januari 8, 2021 12:45
Antwoord op  Louise

En ben je nu opgelucht, nu je je keutel kwijt bent? Want meer is het niet!

Gast
Louise
januari 8, 2021 12:32

Allereerst, de mening van een clown als Peter de Vries, ex directeur van een pseudo advocatenkantoor (circus) zegt mij niets en interesseert mij niet. Die man is niet goed bij zin hoofd. Ook de mening van die poedernicht Leco, die zat waarschijnlijk zijn teennagels thuis te lakken, interesseert mij niet. De media heeft vanaf dag 1 zijn stinkende best gedaan om Trump te slopen en in diskrediet te brengen (harde bewijzen ontbreken). De zaken die wel goed gingen werden afgedaan als toeval of werden niet benoemd. Let wel meer dan 70 miljoen Amerikanen hebben op Trump gestemd en dat is echt geen ‘basket of deplorables ‘ zoals zuipende Hillary heeft beweerd in 2016. Deze vrouw wordt gehaat door veel Amerikanen net als haar pedo en coke snuivende vent die meer leugens dan waarheden op zijn naam heeft staan. Verder moeten we maar afwachten wat Biden er van gaat bakken. Voor BLM is het een zegen maar deze groep van mensen die crimineel gedrag niet wil zien van zwarten uit eigen gelederen en waarvan een meerderheid afhankelijk is van uitkeringen, hun opleiding niet hebben afgemaakt en structureel boos zijn en dat projecteren op anderen omdat ze zelf niet in staat blijken te zijn de regie te pakken over hun leven. Anderen hebben het gedaan, het allemaal racisten etc. . Ik ben geen Trump liefhebber maar heb een pesthekel aan al die hypocrieten die selectief verontwaardigd zijn. Ze houden hun grote mond over de Chinese leiders die concentratiekampen hebben opgetuigd voor Oeigoeren en Tibetanen, Erdogan een dictator met bloed aan zijn handen daar blijven mensen als trut Leco en mafklapper de Vries stil over, zo ook over de leiders van Iran, de schandelijke ontwikkelingen in Hongarije, Polen en Tjechie, de ellende die Merkel heeft veroorzaakt met haar ‘Wir schaffen das’ en de poorten voor haatbaarden wijd openzetten met alle zeer ernstige en ontwrichtende gevolgen van dien en zo kan ik nog wel even doorgaan. De lafaards zoals Peter de Vries, Jinek met haar ziekelijke adoratie voor de Clintons, make-up nichten als Leco, bange deugers als Jort Kelder en zijn aanhang van laffe weg kijkers vind ik lachwekkend en neem ik niet serieus.

Gast
Black Panther
januari 8, 2021 12:31

Ben eigenlijk eind vorig jaar gestopt met boulevard kijken toen ik zag dat ze de Arie B nog steeds een podium gaven. Bevalt prima.

Gast
Harry:-D
januari 8, 2021 12:30

Bridget had hem waarschijnlijk op beelden

van de bestorming ‘herkend’ en voelde het
als haar burgerplicht om onze nationale
ditjes-en-dito-datjes-specialist hoogstper-
soonlijk even te vragen waar hij zich op
dat moment bevond… Puik speurwerk!👍

Gast
Brave
januari 8, 2021 12:21

Peter, in welk circus vallen 5 doden?

Gast
Sjakie hoekvlag
januari 8, 2021 12:21

Trump heeft duizenden miljarden $ voor Amerika binnengehaald en 15 miljoen werklozen,vooral minderheden, aan een baan geholpen en nog veel meer,Trump een Clown noemen is Dom en Laf gereutel van BN’rs die nooit meer op tv mogen mochten ze zeggen dat Trump “ook wel goeie dingen heeft gedaan” Bah!

Gast
Kees kutmongool
januari 8, 2021 12:36
Antwoord op  Sjakie hoekvlag

Fake news, bovendien is dit nederland dus houd die domme politieke mening maar fijn voor jezelf!

Niemand zit op je onboeiende shit te wachten hoor

Gast
Frans
januari 8, 2021 12:36
Antwoord op  Sjakie hoekvlag

Prima. Leest U even mee?
In tegenstelling wat U beweert is de werkeloosheid astronomisch en ongekend.

Lindsey Piegza van investeringsbank Stifel zei tegen The Washington Post dat ze voor eind volgend jaar nog een werkloosheidspercentage van 10 verwacht. Dat is even hoog als in de ergste maand van de kredietcrisis van 2007-2008. Alleen tijdens de depressie van begin vorige eeuw was het percentage nog hoger dan nu: volgens schattingen van economen was het in 1933 ongeveer 25%

Zelf lezen? Hier is de bron. En je kunt zelf even doorbijten en de Washington Post erbij pakken. https://www.trouw.nl/nieuws/werkloosheid-vs-maakt-enorme-sprong-steunprogramma-s-raken-overbelast~b57df230/

Laatst bewerkt 14 dagen geleden door Frans
Gast
Peter Noord
januari 8, 2021 12:05

Ik was de buurvrouw aan het bestormen. Ik had haar strakke jeans uitgetrokken en was haar lekker aan het vingeren. Slipje opzij en wrijven en likken maar. Kletsnat was ze. Lik mijn kontje, schreeuwde ze en ik draaide haar om en ging met mijn neus tussen haar heerlijke volle billen wroeten. Mijn tong diep in naar sterretje, ze rilde van genot. Ze draaide zich om en pakte mijn slagroomspuit uit de broek, begon te likken en daarna stevig te pijpen. Ik voelde het zaad omhoog komen en zei dat als ze het wou hebben ze nu moest stoppen. Ze haalde mijn lul uit haar mond, draaide zich om en bukte voorover; twee heerlijk dikke natte lippen die er klaar voor waren. Mijn staaf schoof heerlijk in haar vochtige gaatje heen en weer en net toen ik klaar zou komen kwam haar man binnen: wat is hier godverdomme aan de hand?, schreeuwde hij. Ze bestormen het capitool!, zeiden we alletwee.

Gast
Frans
januari 8, 2021 12:26
Antwoord op  Peter Noord

Waarop de man zei: Het is allemaal de schuld van Trump.

Gast
Nelis
januari 8, 2021 12:59
Antwoord op  Peter Noord

Peter je hebt talent, vroeger moest ik dit soort teksten uit spannende boekjes halen maar nu lees ik het hier 👍🏻

Gast
Peter rrr
januari 8, 2021 12:01

Ik ben peter en ik weet het beter

Gast
Albert Verhinderd
januari 8, 2021 11:56

Misschien wordt het tijd om de naam te veranderen naar politiekcourant. Of GeenStijl.

Gast
S.j.
januari 8, 2021 11:49

Mijn god.. men doet alsof ze het hele capitool hebben opgeblazen

Gast
Jan met de pet
januari 8, 2021 11:43

Ik wilde thuis zijn maar ik mag niet meer binnen van mijn vrouw

Gast
Jan met de pet
januari 8, 2021 11:40

Fijn dat Peter ook nog een mening heeft .kan ik tenminste rustig slapen

Gast
Joris driepinter
januari 8, 2021 11:39

Wat een gezeik,laat ze het uitzoeken daar in dat maffe land,we hebben hier problemen genoeg.

Gast
Jorrit
januari 8, 2021 11:35

Grappig de reacties. Inderdaad de ‘mediakrant’ brabbelt hier net zo nutteloos mee als boulevard.

Ik klikte er op vanuit ongeloof dat dit iets was om over te schrijven :-)

Gast
Jan
januari 8, 2021 11:27

Ik was ook thuis haha.

Gast
Lachgas
januari 8, 2021 11:20

Levert weer een hele hoop vulling op. Iedere BN’er vragen wanneer en waar ze dit hoorden. Wat een flauwekul.

Gast
willem
januari 8, 2021 11:26
Antwoord op  Lachgas

Oei, ik had ongeveer dezelfde reactie geplaatst enkele minuten geleden, hele nette opmerkingen overigens, maar die werd geweigerd , dus dan maar lachgas even positief beoordelen.

Gast
Robert
januari 8, 2021 11:13

Lekker belangrijk, dit bericht. Als je dat op de cover van je site moet zetten, dan is het ook niks.

Gast
Nelis
januari 8, 2021 11:11

De gemiddelde Amerikaan denkt dat Amsterdam de hoofdstad van Kopenhagen is, laat staan dat ze van Bridget en Leco gehoord hebben.

Gast
willem
januari 8, 2021 11:10

Kom op Mediacourant, dit is toch geen belangrijk nieuws, om prominent op Uw gereputeerde site te gaan melden ,
ik kijk pas een paar maandjes naar Uw commentaren , maar met het melden van het laatste nieuws over de heer Doedens , en het commentaar van de heer Leco, over wat er gebeurde in het Capitool , 0ei , wat moeten we daar nou mee ?

Gast
Dreetje H
januari 8, 2021 11:09

Ik zat bij Mo in de woonwagen.

Gast
Caroline van der Uribe
januari 8, 2021 11:08

Ik zat net te sassen toen ik hoorde van de Capitolbestorming. Van de opwinding druppelde ik nog zeker een half uur na.

Gast
Murd
januari 8, 2021 11:07

Ik weet niet waar ik was, maar ik denk thuis. 🤷🏻‍♀️

Gast
Bars
januari 8, 2021 11:07

Clown en een circus , mooie omschrijving van 4 jaar afbraak beleid.

Gast
Miranda van C.
januari 8, 2021 11:04

Ik ben benieuwd.
Matthijs van Nieuwkerk was ook thuis toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Peter R. De Vries was thuis was thuis toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Beau van Erven Dorens was in de studio toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Claudia de Breij was op de fiets toen zij hoorde over de Capitool-bestorming
Caroline Tensen was in haar gym toen zij hoorde over Capitool-bestorming
Weervrouw Helga van Leur stond in de regen toen zij hoorde over de Capitool-bestorming
Martien Meiland zat thuis te zuipen toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Jeroen van de Boom zat ook thuis te zuipen toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
René Froger zat ook thuis te zuipen maar die heeft er niks van meegekregen.
Patty Brard zat thuis te bouten toen zij hoorde over de Capitool-bestorming
Chantal Janzen was thuis op de bank met een boek toen zij hoorde over de Capitool-bestorming
Linda de Mol was thuis de haard aan het opstoken toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Haar neefje Johnnie was thuis zijn ex aan het slaan toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
John van den Heuvel was onderweg toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Catherine Keyl was in de keuken toen zij hoorde over Capitool-bestorming
Gordon was net de neus aan het poederen toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Gerard Joling was nog steeds op curacao toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Dré was thuis een spelletje aan het doen toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Bridget was de hond aan het uitlaten toen zij hoorde over de Capitool-bestorming
Arie Boomsma was op zoek naar een rukwindje in het Vondelpark toen hij hoorde over de Capitool-bestorming
Wendy was net de kabouterpost aan het openen toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Connie Witteman viel net van de trap toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Kwalbert waste zijn handen in onschuld tien dat gebeurde.
Lucille Werner was aan het lobbyen toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Eva Jinek was naar zwangerschapsgymnastiek toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Humberto Tan en Dionne Stax waren gewoon thuis toen zij hoorden over de Capitool-bestorming.
Marco Borsato staarde naar de maan toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Jantje Smit liep over de dijk toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Rapper Sjors at een stukje vlaai toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Frank Masmeijer keek tv toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Immanuel Grives was in de Bijlmer toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Irene Moors zat in de kantine toen zij hoorde over de Capitool-bestorming.
Henry van Loon was in de supermarkt toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Marco Bakker zat net te bellen met Arjan Ederveen toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Hennie Huisman was in de paardenstallen toen hij hoorde over de Capitool-bestorming.
Meer reacties blijven waarschijnlijk niet uit.

En de laatste vraag is dan ook: En waar was jij toen jij hoorde over Capitool-bestorming?

Schrijf je antwoord op een klein papiertje en spoel het door het toilet. Dan komt jouw antwoord daar waar het zijn moet.
Want nobody cares.

Laatst bewerkt 14 dagen geleden door Miranda van C.
Gast
Rachel
januari 8, 2021 11:19
Antwoord op  Miranda van C.

Nondeju wat een lap tekst

Gast
Martin
januari 8, 2021 11:28
Antwoord op  Rachel

Ik lig in een deuk

Gast
jan````````````````````````
januari 8, 2021 11:23
Antwoord op  Miranda van C.

Wat een wereld nieuws Als MC een tv zender was geweest hadden ze 2 miljoen kijkers en versloeg het inhoudsloze RTL met gemak .

Gast
Ferry Houten
januari 8, 2021 11:25
Antwoord op  Miranda van C.

Waar was Thijs van den Brink toen hij hoorde van de bestorming van het Capitool?
😆🤣😂🤪

Gast
Frans
januari 8, 2021 11:26
Antwoord op  Miranda van C.

Hebben we ze nou wel allemaal gehad???

Gast
Ferry Doedens
januari 8, 2021 11:26
Antwoord op  Miranda van C.

Ik was het doucheputje aan het volblaffen toen ik hoorde over de Capitool bestorming

Gast
Miranda van C
januari 8, 2021 11:30
Antwoord op  Ferry Doedens

Sorry. Maar je nam niet op.
Nu snap ik dat je bezig was 💦

Gast
LLRV
januari 8, 2021 12:27
Antwoord op  Miranda van C.

Sorry maar ik vind Miranda’s opsomming geniaal. Zal aan mij liggen. Alleen met sarcasme kun je BN’ers verdragen. Vanavond 35 BN’ers die vertellen dat ze ook ooit in de VS zijn geweest, zij hadden er nu ook kunnen zijn, oh god … nu komt het toch echt heel dicht bij!

Gast
Diederik
januari 8, 2021 12:42
Antwoord op  LLRV

Waar is Regilio Tuur geweest tijdens de bestorming van het Capitool?
Die stond waarschijnlijk op het plein voor de camera’s 🤣👍

Gast
Sinterklaas
januari 8, 2021 14:22
Antwoord op  Miranda van C.

Top reactie!
Anouk liet zich alweer zwanger maken door alweer een andere zwarte man tijdens de bestorming van het Capitool.

Glennis Grace zat een paar kilo appels en peren te herkauwen tijdens de bestroming van het Capitool.

Sander Schimmelpenninck lag een volgeladen Thaise hoer te pijpen en slikte per abuis een volgeladen condoom door tijdens de bestorming van het Capitool.

Katja Schuurman liet ik weer eens uitwonen op een wc tijdens de bestorming van het Capitool.

Erik van Muiswinkel lag in bed verkleed als z w a r t e P i e t te zuipen tijdens de bestorming van het Capitool.

Thijs Römer en zijn gayvriend zaten hand in hand op de bank tijdens de bestorming van het Capitool.
Sanne Wallis de Vries was druk doende met het bedenken van antisemitische grapjes tijdens de bestorming van het Capitool.

Gast
Chique
januari 8, 2021 14:30
Antwoord op  Miranda van C.

Top reactie!
Anouk liet zich alweer zwanger maken door alweer een andere zwarte man tijdens de bestorming van het Capitool.

Glennis Grace zat een paar kilo appels en peren te herkauwen tijdens de bestorming van het Capitool.

Sander Schimmelpenninck lag een volgeladen Thaise hoer te pijpen en slikte per abuis een volgeladen condoom door tijdens de bestorming van het Capitool.

Katja Schuurman liet ik weer eens uitwonen op een wc tijdens de bestorming van het Capitool.

Erik van Muiswinkel lag in bed verkleed als z w a r t e P i e t te zuipen tijdens de bestorming van het Capitool.

Thijs Römer en zijn gayvriend zaten hand in hand op de bank tijdens de bestorming van het Capitool.

Sanne Wallis de Vries was druk doende met het bedenken van antisemitische grapjes tijdens de bestorming van het Capitool.

Jort Kelder zat bretels in elkaar te punniken tijdens het masturberen toen het Capitool werd bestormd.

Gast
Abraham
januari 8, 2021 11:02

Ik was ook thuis.

Gast
A van den Boom
januari 8, 2021 11:02

Wat een onzin die man is toch helemaal niet belangrijk de Bn’ers moeheid treed in

Gast
Leontien Ruiters
januari 8, 2021 10:53

Leco was bij mij,want hij is mijn goede vriend, wel gay maar af en toe……………heel tevree.

Gast
Mark
januari 8, 2021 10:53

Psstt… niet doorvertellen, maar ik zat stiekem voor de tv te kijken. Als Trump daar achter komt…

Gast
Frans
januari 8, 2021 10:51

Ik was ook thuis.

Gast
Boris
januari 8, 2021 10:50

Leco zat in de dark room, woensdagavond!!

Gast
Victor
januari 8, 2021 10:48

Vanavond Leco over de vaccinatiestrategie van het kabinet. En morgen analyseert hij de opmerkelijke opmars van de bitcoin.

Gast
Pieter
januari 8, 2021 10:47

Leco van Zadelhoff was thui toen hij hoorde over de historische bestorming van het Capitool in Washington. Ik was niet thuis.

Gast
wim heitinga [de echte]
januari 8, 2021 10:46

Ik was ook thuis en had net een uitstekend glas rood ingeschonken voor mijn eigen.

Gast
George van Diepen
januari 8, 2021 14:51

Sneu mannetje.
Nog niet begrepen dat het Dry Januar is?

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen