Leco van Zadelhoff was thuis toen hij hoorde over Capitool-bestorming

Leco van Zadelhoff was thuis toen hij hoorde over de historische bestorming van het Capitool in Washington. Dat heeft de topvisagist donderdagavond gezegd tijdens een analyse in RTL Boulevard.

Leco van Zadelhoff © RTL Boulevard

Het nieuws over de Capitool-bestorming werd uitgebreid nabesproken in RTL Boulevard en om volstrekt onbegrijpelijke redenen werd als eerst naar de mening van Leco van Zadelhoff gevraagd. Dat Leco in de showrubriek avond aan avond over non-onderwerpen als mascara, maskertjes en detoxen mag oreren is tot daaraan toe, maar dat hij nu ook nog wordt neergezet als een soort Amerikadeskundige gaat allemaal wel heel ver.

Verbijsterd

Presentatrice Bridget Maasland na de instart: “Ik heb hier gisterenavond met verbijstering naar zitten kijken en dat dekt eigenlijk niet eens de lading. Leco, hoe zag jij het?”

Leco vervolgens: “Ik was laat thuis en ik viel in Eva en het eerste wat ik zag was het gezicht van Michiel Vos. Dat was een blik, die vergeet ik nooit meer. Die man wist niet waar hij het zoeken moest; hoe hij dat uitte… Dan blijf je kijken, vol ongeloof.”

Laconieker

Daarna mocht royaltyfan Marc van der Linden zijn mening geven. “Ik heb misschien iets laconieker zitten kijken. Amerika roept altijd dat ze de grootste democratie op aarde zijn en we weten eigenlijk wel dat ze dat niet zijn, omdat er zo weinig mensen stemmen.”

Nu is er wel iets teweeggebracht, zegt royalty-Marc. “Er zijn 30 miljoen Amerikanen die ontevreden zijn en dit ook niet meer los gaan laten. Dit is een onderlaag die boven komt van mensen die menen dat ze ergens recht op hebben en een macht laten zien die beangstigend is.”

Circus

Tot slot wilde Peter R. de Vries ook nog even zijn mening kwijt. “Laat ik eerst nog even zeggen hoe ik er gisteren naar zat te kijken. Ik dacht bij mezelf: als je op een clown stemt, dan krijg je een circus. Dat is het ook geworden.”

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen