Uitgekafferde Voice-kandidate Brenda reageert op aanval Anouk

De kandidate van The Voice of Holland die vrijdagavond helemaal werd uitgekafferd door coach Anouk, heeft bij Shownieuws gereageerd op de ontstane commotie. Dat was zaterdagavond te zien in de uitzending op SBS 6.

Brenda Bee © RTL

Anouk zorgde vrijdagavond voor verbijstering bij veel kijkers door de talentvolle doch ietwat overambitieuze kandidate Brenda Bee af te slachten en daarna ook nog eens ‘hou je bek’ te roepen tegen collega Jan Smit. Ze is hiermee een grens overgegaan, vinden de Voice-watchers van De Telegraaf, die aanvankelijk juist fan waren van Anouk.

Brenda Bee

Brenda Bee vindt het niet zo leuk hoe Anouk heeft gereageerd, vertelt ze aan Shownieuws. “Ik begrijp ergens wel wat ze zegt, namelijk dat ze het veel vond, maar ik krijg maar anderhalve minuut om dat te doen. Maar ik zou het zelf niet direct zo hebben gedaan, denk ik, als ik in haar schoenen had gestaan. Ik weet oprecht natuurlijk niet wat zich in haar hoofd afspeelt.”

Jan Smit werd uitgescholden door Anouk, nadat hij het opnam voor Brenda. Uiteindelijk koos Brenda ook voor Jan als coach. “Ik vond het heel lief dat hij het voor mij opnam. Dat zij daar zo op reageerde, vond ik wel bijzonder.”

Te ver

Shownieuws is het eens met De Telegraaf dat Anouk iets te ver is gegaan. Deskundige Bart Ettekoven: “Ik ben al jaren dol op Anouk vanwege die eerlijkheid, het is alleen de vraag hoe je het uitlegt en welke woorden je gebruikt. Ik denk wel: je had wel iets andere woorden kunnen gebruiken. Dat ‘hou je bek’ hoeft van mij allemaal niet naar een collega toe.”

“Vorig jaar had ze natuurlijk ook al die fittie met Lil’ Kleine, dat ging ook al niet helemaal lekker. Maar je weet dat als je Anouk in die jurystoel zet, dat je dit kan krijgen.”

U kunt Shownieuws terugkijken via KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen