Telegraaf teleurgesteld in Anouk: ‘Ze is ordinair in The Voice’

De Telegraaf vindt dat Anouk vrijdagavond te ver is gegaan als coach van The Voice of Holland. Ze was onnodig onbeschoft en ordinair. Dat schrijft journalist Richard van de Crommert vandaag in de krant.

Anouk © William Rutten

Anouk ging om onduidelijke redenen helemaal los op kandidate Brenda Bee en viel daarna ook nog eens hard uit tegen collega-coach Jan Smit. ‘Hou je bek’, schreeuwde ze tegen hem. Het was allemaal een nogal ordinaire vertoning en dat past nou niet bepaald bij het familiegevoel dat RTL 4 wil uitstralen.

Botte hork

Het lijkt erop dat Anouk voor veel kijkers van The Voice een beetje heeft afgedaan. “We houden van Anouk. Maar in deze uitzending was ze toch teveel een botte hork. Onbeschoft bijna. Hoe ze tekeer ging tegen Brenda was teveel van het goede”, vindt Telegraaf-journalist Richard van de Crommert.

Richard begrijpt best dat het optreden van Brenda niet in de smaak kan vallen – ze probeerde heel veel technieken in anderhalve minuut te proppen – maar de reactie van Anouk was volstrekt onnodig, vindt hij. “Alles bij elkaar was het optreden van deze muzikale dame veelbelovend.”

‘Anouk werd ordinair’

Zelf werd de tv-watcher naar eigen zeggen stil van het optreden van Brenda. “Maar we zien Anouk niet genieten. Een ongezouten mening mag, maar Anouk zat direct op de kast. Het deed haar ’geen ene bal’.”

Dat mag, zegt Richard. “Maar de coach laat teveel blijken dat ze een hekel aan Brenda heeft. En dat is zo onnodig. Anouk werd ordinair. Zo jammer.”

De seriesblog over de derde auditieshow van The Voice of Holland kunt u lezen op de website van De Telegraaf.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen