Shownieuws-kijkers in shock: gezicht Sonja Bakker verbouwd

Sonja Bakker heeft de kijkers van Shownieuws gisterenavond behoorlijk laten schrikken met haar nieuwe gezicht. Ze leek wel een typetje uit een foute Amerikaanse sitcom.

Sonja Bakker © Shownieuws

Jarenlang leunde Sonja Bakker sterk op haar nuchtere imago en vrolijke voorkomen, maar twinkelend lachen zit er nu niet meer bij. Het aantal mogelijke expressies op Sonja’s gezicht is namelijk in één klap met ongeveer 80 procent verminderd, bleek gisteren tijdens de uitzending van Shownieuws.

Plastic pop

Sonja lijkt ineens sprekend op al die andere vrouwen die voor de cosmetische bijl zijn gegaan. Ze heeft nu zelfs wat weg van Connie Witteman. De kijkers van Shownieuws zijn verbaasd. “Jezus, die Sonja Bakker heeft een flinke verbouwing ondergaan. Why?”, klinkt het op de socials.

“Jemig wat heeft Sonja Bakker zich zelf vol laten spuiten”, zegt een ander. En weer iemand anders: “Is die Sonja Bakker verbouwd zeg.”

Een ander deelt een foto van een plastic pop met daarbij de tekst: “Sonja Bakker ook al.”

Verlies van expressie

Veel vrouwen verliezen na een botoxbehandeling hun expressie, maar dat hoeft volgens botoxkliniek City Clinics niet altíjd zo te zijn. “Een behandeling betekent niet dat je automatisch geen emoties meer kunt tonen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid botox die wordt gebruikt”, melden zij.

Botoxfans die graag wat expressie willen blijven behouden, kunnen ook kiezen voor een zogeheten baby botox-behandeling, waarbij de hoeveelheid botox minimaal is. “De kans is groot dat de spierkracht alleen wordt verminderd en je zelfs gewoon nog kunt fronsen.”

Nou, díe portie heeft Sonja Bakker aan zich voorbij laten gaan.

Verdriet

Sonja Bakker vertelde in haar interview op SBS 6 onder meer over het gemis van haar overleden vader. Ze was vorige maand in het nieuws omdat ze tegenwoordig wel héél mager is, maar dat komt volgens de dieetgoeroe door haar verdriet.

“Door al het verdriet wat een plekje moet krijgen, ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. En inderdaad, geen trek in eten en tranen met tuiten.”

Patty steunt Sonja

Het bewijst volgens Shownieuws-deskundige Patty Brard dat we niet altijd zo snel ons oordeel klaar moeten hebben. “Ja, jongens, verdriet hakt er gewoon in. Haar vader had een heel lang ziekbed en zij zorgde echt uitstekend voor hem. Ze heeft echt het hart op de goede plek.”

“Ik ben echt heel blij voor haar dat ze Barry heeft op dit moment, want ze is echt wel door een zware tijd heen gegaan. Hij helpt en steunt haar nu. Ze zijn heel vaak te vinden op Ibiza en het leuke is dat ze vaak met z’n tweetjes zijn. Niet meer met enorm grote tafels zoals voorheen, maar nu alleen met hem.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen