Shima Kaes bevestigt authenticiteit uitgelekte Johnny de Mol-tape

De uitgelekte geluidsopname van een telefoongesprek tussen Johnny de Mol en zijn ex-vriendin Shima Kaes is authentiek. Dat bevestigt haar juridisch adviseur Karim Aachboun aan het AD.

Johnny de Mol © Roy Beusker

Johnny de Mol is nu al een maand lang zeer negatief in het nieuws, nu duidelijk is geworden dat zijn relatie met Shima Kaes erg gewelddadig is geweest. Vijf jaar na dato heeft zij nu zelfs aangifte gedaan van poging tot doodslag. Eén van de bewijsstukken is een telefoongesprek, waarin Johnny haar mishandeling lijkt te bevestigen.

Audiotape op straat

De door Shima gemaakte geluidsopname van dat telefoongesprek is ook in handen gekomen van schrijver Mark Koster, die daar gretig uit citeert in zijn nieuwe biografie over de familie De Mol. We kenden de transcriptie dus al, maar sinds enkele dagen staat ook de audiovariant online. Die is gelekt door een anoniem account.

Het gaat hier inderdaad om het bewuste telefoongesprek, laat Karim Aachboun weten aan het AD. “Met betrekking tot uw vraag of de inhoud van het via YouTube gelekte geluidsfragment op echtheid berust, kan ik bevestigen dat de inhoud daarvan in ieder geval klopt en een van de bewijzen is voor de aangifte van cliënte tegen haar ex-verloofde Johnny de Mol.”

Hardhandig

Het audiofragment liegt er niet om, omdat Johnny hierop de mishandeling van Shima lijkt te bevestigen. “Ik ben heel hardhandig geweest met je, en fucking terecht”, zegt Johnny.

Shima: “Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer niet uit laten gaan, je hebt me helemaal door elkaar geschud. ik heb gewoon een blauw oog gehad.”

Johnny: “Precies.”

‘Shima betreurt dit’

Shima Kaes heeft deze geluidstape niet gelekt, meent Karim Aachboun. “Mijn cliënte betreurt het feit dat haar privacy en die van haar ex-verloofde Johnny de Mol wederom niet worden gerespecteerd.”

Johnny de Mol heeft nog niet gereageerd op het uitlekken van de tape. Hij is morgen live te zien op NPO 1 als verteller van het kerstverhaal.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen