RTL bevestigt: Humberto Tan gaat Champions League doen

Humberto Tan gaat inderdaad de uitzendingen rondom de Champions League presenteren op RTL 7. De eerste uitzending is in augustus 2021. Dat heeft RTL laten weten aan NU.nl.

Humberto Tan © William Rutten

De Champions League is vanaf de zomer van 2021 voor een periode van in elk geval drie jaar te zien bij RTL. De zender heeft meer geboden dan Talpa, waardoor SBS 6 de uitzendrechten verliest. Veronica Inside onthulde gisteren dat niet Bart Nolles en Simon Zijlemans, maar Humberto Tan de presentatie gaat verzorgen.

RTL bevestigt

Of Bart en Simon daadwerkelijk opzij worden geschoven is onduidelijk, maar wel bevestigt RTL dat Humberto aan de slag gaat als presentator. “We zijn ontzettend blij dat de Champions League naar ons komt. Het nieuws is nog vers. Op dit moment zitten we nog volop in een Europa League-seizoen en daar ligt de focus.”

De zendergroep vervolgt: “Hoe we de Champions League-avonden vorm gaan geven gaan we de komende maanden bekijken, maar het klopt dat Humberto daar een rol in gaat spelen.”

Leuk nieuws

Het is al met al hartstikke leuk nieuws voor Humberto Tan, wiens carrière in een flinke dip belandde door zijn affaire met Dionne Stax. Inmiddels lijkt het grote publiek hem weer te hebben vergeven, want de gunfactor komt langzaam terug.

Humberto is in het nieuwe jaar ook te zien met de zondagvariant van Beau en Jinek, getiteld Humberto.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen