Excentriek tv-typetje Stefano Keizers doodsbang voor einde tv-carrière

Het excentrieke tv-typetje Stefano Keizers, die vanavond tegenover Waylons vriendin Bibi Breijman in de finale van Het Perfecte Plaatje staat, vreesde voor het einde van zijn tv-carrière. Dat vertelt hij in De Telegraaf.

Stefano Keizers © William Rutten

Vanwege het coronavirus is het een leeg jaar voor theatermaker Stefano Keizers. Tot overmaat van ramp dreigde hij ook nog zijn tv-werk te verliezen. Gelukkig was daar Het Perfecte Plaatje. “Het is voor mij belangrijk om op tv zichtbaar te blijven om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de stijgende lijn in mijn theaterwerk voort te zetten”, legt hij uit.

Einde tv-carrière

Stefano was doodsbang voor het einde van zijn tv-carrière. “Na het tweede seizoen van Experimensen, wat slecht scoorde omdat we net in de eerste lockdown zaten en iedereen naar actualiteiten keek, was ik bang voor het einde van mijn tv-carrière. Als ik niet was gevraagd voor Het Perfecte Plaatje, was ik het hele jaar totaal onzichtbaar geweest.”

Het Perfecte Plaatje heeft hem veel publiciteit bezorgd. “Ik heb héél véél berichten gekregen: ’Ik wist hiervoor niet wie je was, maar ik kom zeker een keer kijken’. Ik doe op tournee nog kleine tot middelgrote zalen, ik heb de ambitie om in grote zalen terecht te komen. Daarvoor is dit opstapje heel belangrijk.”

Steun en verlaat

Stefano is blij dat hij ja heeft gezegd tegen Het Perfecte Plaatje. “Mijn agenda was leeg en ik wist niet of ik ooit nog in het theater zou staan. Ik had niets beter te doen. Achteraf gezien is Het perfecte plaatje mijn grote steun en toeverlaat geweest”, vertelt hij in het interview met De Telegraaf.

De winnaar van het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje wint vanavond een fotoreportage in National Geographic Magazine. Wie kan zich in het rijtje van Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland voegen en zich de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020 noemen?

De uitzending begint om 20.30 uur op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen