Richard Groenendijk kotsmisselijk van Guido den Aantrekker

Richard Groenendijk is nogal gepikeerd over de kritiek die Guido den Aantrekker heeft geuit op zijn typetje Jopie Parlevliet. Hij vindt het een vreselijke man. Dat laat hij weten in de Shownieuws-podcast.

Richard Groenendijk en Guido den Aantrekker © YouTube, Shownieuws

Story-baas Guido den Aantrekker riep vorige maand in Shownieuws dat hij niet zo kan lachen om Jopie Parlevliet, het bekende typetje van Richard Groenendijk. “Male artisten die verkleed als vrouw grappig trachten te zijn, is dat inmiddels niet heel erg old skool? Dame Edna zette dit verschijnsel ooit genadeloos goed neer, alles daarna is toch wel dikke treurnis… #jandino #richard”, bitchte hij.

Richard gepikeerd

Nou, dat is niet helemaal goed gevallen bij Richard. Aan Bart Ettekoven, Guido’s collega bij Shownieuws, vertrouwt hij in de Shownieuws-podcast toe: “Ik kan er sowieso wel twee noemen die bij jullie zitten die van mij weg mogen, dus wat dat aangaat… Dan zou ik die Guido den Aantrekker toch maar weg doen.”

Vindt hij Guido niet leuk? Cynisch: “Ja, die vind ik namelijk zó verschrikkelijk vriendelijk. Die zou wel eens wat onaardiger mogen zijn over mensen. Ik vind hem ook altijd zo goed beslagen ten ijs komen en hij schrijft ook zo goed, dus dat vind ik zó’n goede kracht. Shownieuws is eigenlijk te laag gegrepen voor hem.”

Nou, die is even lekker afgefikt door Richard. “Daar heeft hij zelf toch ook niet zo’n moeite mee?”

Albert Verlinde

Wie is dan die tweede Shownieuws-deskundige aan wie Richard een hekel heeft? Dat kwam helaas niet meer aan bod, maar het zal wel om Albert Verlinde gaan. Richard liet twee weken geleden namelijk weten behoorlijk boos te zijn op Albert. “Albert ging in de studio los op mij”, jammerde hij.

Albert roept dingen zonder kennis van zaken, liet hij toen weten. “Het is altijd zo makkelijk om dingen te zeggen zonder dat je écht weet wat er precies binnen iemands bedrijf speelt.”

Al met al is Richard Groenendijk dus de zoveelste BN’er zonder enig incasseringsvermogen. Ze leren het ook nooit.

Podcast

De Shownieuws-podcast kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen