Richard Groenendijk kotst op Wilfred, Guido kotst op Richard

Richard Groenendijk heeft op het allerlaatste moment een interview met Radio Veronica afgezegd, omdat Wilfred Genee de gastheer bleek. Ondertussen kotst er ook nog iemand op Richard zelf, namelijk Guido den Aantrekker.

Richard Groenendijk Foto: YouTube

Half bekend Nederland loopt weg met het nieuwe liedje Tebbie Nou Op Je Muil van Jopie Parlevliet, een typetje van Richard Groenendijk. De mannen van de radiovariant van Veronica Inside wilden daar vanochtend graag met hem over bellen en aanvankelijk was de komediant daar ook erg enthousiast over.

Het ging op het allerlaatste moment mis. “Richard Groenendijk heeft een knaller te pakken. Wij wilden hem even in de uitzending en dus zijn telefoonnummer achterhaald. Hij wilde heel graag meewerken”, aldus sidekick Rick Romijn.

Collega-sidekick Niels van Baarlen: “Producer Mark had hem aan de telefoon en ik hoorde hem nog zeggen: ’30 seconden en dan gaan we de uitzending in.'”

‘Onaardige ervaring met die man’

Rick: “Hij zegt: ‘Dan verbind ik je door met Wilfred Genee.’ Toen viel het stil en toen hoorde ik ineens: ‘Hoe bedoel je, je wil niet meewerken?’ Toen zei hij: ‘Wilfred heeft me een keer geïnterviewd en toen was hij slecht ingelezen.'”

Niels: “Hij heeft nog geappt en zei: ‘Excuses hoor, maar ik heb zó’n onaardige ervaring met die man.'”

Wilfred: “Volgens mij was het een heel aardig interview, maar waarom zegt hij dat dan niet in mijn gezicht? Als je dat vindt, dan zeg je dat toch? Dat is al een jaar geleden geweest bij BNR, bij The Friday Move. Ik weet niet meer waar het over ging. Ik doe in zo’n uitzending negen gasten.”

Guido vindt Richard treurig

Ondertussen is er ook nog iemand die Richard Groenendijk op zijn beurt weer ronduit vreselijk vindt, namelijk Story-baas Guido den Aantrekker. “Male artisten die verkleed als vrouw grappig trachten te zijn, is dat inmiddels niet heel erg old skool?”, vraagt hij zich af op Twitter.

Guido vindt Jopie Parlevliet he-le-maal niets. “Dame Edna Average zette dit verschijnsel ooit genadeloos goed neer, alles daarna is toch wel dikke treurnis #jandino #richard.”

Tv-kenner Rob Goossens is het daar voor de helft mee eens. “Ik vind Jopie Parlevliet eigenlijk wel leuk!”, zegt hij. “En tsja, Jandino is totaal ongrappig als vrouw maar what’s new.”

Hebbie Nou Op Je Muil

Hebbie Nou op Je Muil:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen