Peter R. de Vries: ‘Adviseur die op Molletjes jaagt is lachwekkend figuur’

De adviseur die namens Shima Kaes op de familie De Mol aast is een querulant, intrigant en lachwekkend figuur. Dat heeft Peter R. de Vries maandagavond gezegd in RTL Boulevard.

Peter R. de Vries © RTL Boulevard

Shima Kaes, de boze ex van Johnny de Mol, heeft advocaten Karim Aachboun en Ad Aerts ingehuurd om in drie landen juridische stappen te ondernemen tegen Johnny de Mol. Gisteren werd duidelijk dat de advocaten namens zichzelf ook aangifte hebben gedaan tegen Johnny én zijn vader John de Mol, namelijk vanwege een ‘valse aangifte’.

Afdreiging

Karim en Ad stellen dat de Molletjes ‘willens en wetens’ aangifte tegen hen hebben gedaan van een feit dat niet gepleegd is. John en Johnny stellen dat de advocaten zich schuldig hebben gemaakt aan afdreiging, een vorm van afpersing waarbij geen gebruik wordt gemaakt van geweld.

Het is echt ongelooflijk, aldus Peter. “Het is inderdaad een soap, maar ik moet je zeggen: ik volg deze meneer Aachbaum die de adviseur is van het vermeende slachtoffer al een paar jaar en ik moet jullie op persoonlijke titel maar even zeggen dat ik nog nooit zo’n querulant, intrigant en lachwekkend figuur heb gezien.”

Sneu

Het is een sneu figuur, meent Peter. “Als je ziet wat hij doet en wat hij uiteindelijk bereikt, dan is het bijna sneu.”

Luuk Ikink: “Hij heeft toch ook Grapperhaus aangeklaagd?”

Peter: “Ja, alles en iedereen. Ik zeg daarom ook maar even dat ik hier op persoonlijke titel spreek en het mijn persoonlijke opvattingen zijn, want anders ligt er morgen weer een dagvaarding voor RTL Boulevard in de bus. Dit is wel zoals ik het zie. Deze man wordt eigenijk in vakkringen totaal niet serieus genomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen