Woeste Irene Moors klaagde bij RTL-directie over Albert Verlinde

Irene Moors heeft in 2001 bij de RTL-directie geklaagd over haar collega Albert Verlinde, nadat hij in RTL Boulevard meldde dat zij zwanger zou zijn. Dat heeft de showkenner maandagavond gezegd in Shownieuws.

Irene Moors en Albert Verlinde © NPO, SBS

Het is altijd riskant om iets te roepen over bekende vrouwen en baby’s, meent Albert. Hij wijst op de huidige commotie die er is over het zwangerschapsgerucht rondom Eva Jinek. Er zijn veel situaties denkbaar waarin dit soort geruchten heel erg onprettig zijn voor vrouwen.

Boos naar de zenderleiding

Zelf heeft Albert dat een keer ervaren met Irene Moors. “Baby’s zijn altijd riskant, hè? Het eerste jaar dat ik Boulevard deed meende ik gehoord te hebben dat Irene Moors in verwachting was. Dat heb ik toen ook verteld. Ze ging helemaal boos naar de zenderleiding van: ‘Ik ben niet in verwachting! Dit moet hersteld worden! Albert heeft ongelijk!’”

Uiteindelijk bleek Irene volgens Albert gewoon een grote jokkebrok. “Een week later bleek ze in verwachting. Ja, serieus. Dus wat dat voor Eva Jinek betekent: we wachten het af.”

Bevruchting

Albert lijkt overigens een heel klein loopje te nemen met de werkelijkheid. Irene bracht haar zwangerschap namelijk niet een week, maar twee maanden later naar buiten.

Ze was al wel zwanger toen Albert dat op televisie riep, maar wist het toen naar eigen zeggen nog niet. “Ik wist het alleen zelf nog niet. Ik was nog niet over tijd, dus ik kon het zelf ook niet weten”, zei ze destijds in De Telegraaf.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen