Knevel-dochter en Chabot-zoon: geen A-sterren in nieuwe Wie is de Mol

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol barst niet bepaald van de A-sterren. Veel verder dan de dochter van Andries Knevel en de zoon van Bart Chabot komt de realityshow ditmaal niet.

Wie is de Mol © AvroTros

Ondanks alles is het de makers van Wie is de Mol deze zomer toch nog gelukt om in Tsjechië een nieuwe serie afleveringen op te nemen. Dat Hart van Nederland-verslaggever Charlotte Nijs meedoet lag eigenlijk al op straat, maar nu zijn ook de andere negen kandidaten bekendgemaakt. En een echte A-ster zit daar niet tussen.

Zoon en dochter van

Het gaat om radiobekendheid Erik de Zwart, kunstenaar Florentijn Hofman, Chef’Special-zanger Joshua Nolet, zangeres Lakshmi Swami Persaud, ‘dochter van’ Marije Knevel, cabaretier Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, voetbalster Rocky Hehakaija en ‘zoon van’ Splinter Chabot.

Samen met presentator Rik van de Westelaken gaan ze vanaf zaterdag 2 januari op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? De tien kandidaten moeten samenwerken, maar strijden ook tegen elkaar om verder te komen in het spel. “En precies die tegenstrijdigheid vergroot de Mol dit seizoen meer dan ooit uit.”

MolTalk

Wie is de Mol wordt ook dit jaar weer nabeschouwd in het programma MolTalk. “Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, voor de live-nabeschouwing vanuit VondelCS.”

De presentatie hiervan blijft in handen van Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen