Jan Roos: ‘Johnny de Mol heeft Shima inderdaad zwaar mishandeld’

Johnny de Mol heeft zijn ex-vriendin Shima Kaes inderdaad zwaar mishandeld, zoals zij beweert. Dat heeft Jan Roos ‘uit eerste hand’ gehoord, vertelt hij in de showrubriek RoddelPraat.

Jan Roos, Johnny de Mol en Dennis Schouten © YouTube

RoddelPraat heeft er als eerste medium voor gekozen om de Johnny de Mol-tape uit te zenden. De geluidsopname van het telefoongesprek waarin Johnny bekent geweld te hebben gepleegd tegen Shima, circuleert sinds deze week op internet. RTL Boulevard en Shownieuws besloten de tape eerder níet uit te zenden, maar RoddelPraat doet dat wél.

Gevaarlijk onderwerp

Aanvankelijk probeert Dennis Schouten om het onderwerp uit de weg te gaan in zijn online programma RoddelPraat. “Het is een heel gevaarlijk onderwerp. Weet je wat het gewoon is? Als je iets over de familie De Mol zegt en je wil daarna nog iets doen bij Talpa: dat is gewoon lastig.”

Co-host Jan Roos: “Wil je nog iets doen bij Talpa?”

Dennis: “Ja. Maar goed: er gaan de laatste tijd wat verhalen rond dat Johnny de Mol vroeger zijn vriendin zou hebben mishandeld.”

Zwaar mishandeld

Dat verhaal klopt helemaal, zegt Jan. “Ik zal je vertellen, ook dit heb ik uit eerste hand: het is gewoon allemaal waar. Hij heeft dat meisje inderdaad zwaar mishandeld. Dat is in de Amsterdamse uitgaansscène gewoon een bekend verhaal. Mensen weten het al lang al. Dat gaat al heel lang rond en dat is nu uitgekomen omdat het meisje net even iets te ver is gegaan in een chantage, maar het is wel gebeurd.”

Dennis: “Ja, ehh, goed. Nu zijn er ook tapes die zijn uitgelekt. Shownieuws en Boulevard willen ze niet laten zien.”

Jan: “Oh, maar RoddelPraat wel. Jij durft het niet aan? Ik wel, zend maar uit. Ik vind dat wij bij RoddelPraat niet angstig moeten zijn over de macht van de familie De Mol.”

‘Nooit vrouwen slaan’

Jan startte het fragment in. “Ik mag het gebouw al niet in bij Talpa en laten we eerlijk zijn: jouw talent is ook dusdanig beperkt dat ik niet denk dat je een grote show gaat krijgen van ome John, dus ik denk dat jij je toekomst gewoon bij RoddelPraat moet zien en dan zijn dit soort dingetjes wel de krenten in de pap.”

Na afloop van het fragment merkt Jan op: “Dan weten we dat ook weer, dan klopt het dus. Johnny, beste vriend: nooit vrouwen slaan, je kan ook met ze praten.”

Zwarte lijst

Wat bedoelt Jan met dat hij er niet in mag bij Talpa? Dat vertelt Dennis aan het begin van dezelfde aflevering: hij was uitgenodigd bij Radio 538, maar Jan mocht niet mee. “Voordat ik jou had gebeld, werd ik al teruggebeld, want: ‘Jan staat op de zwarte lijst.’ Bij heel Talpa.”

Bizar, vindt Jan dat. Hij zegt: “Ik ben het gewend, want in de media word ik altijd als een soort halve oorlogsmisdadiger behandeld. God mag weten waarom overigens. Maar dan mag ik er niet in bij 538 omdat ik op een zwarte lijst sta bij Talpa. Hoe ik erop kom: ik weet het niet. Blijkbaar als je je wijf in elkaar slaat, net als het zoontje van de baas, dan kom je niet op een zwarte lijst.”

Dennis: “Ja, het werkt met lagen en bazen en de bovenste baas zegt gewoon: ‘Jan mag niet in de studio komen.’”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen