Patty Brard praat vlak voor kerst met John de Mol: ‘Heel gezellig’

SBS 6-ster Patty Brard heeft aan het begin van deze week een gesprek gehad met haar baas John de Mol. Ze hebben gesproken over toekomstige tv-projecten. Dat vertelt ze aan Telegraaf TV.

Patty Brard Foto: Shownieuws

Patty Brard heeft dit jaar één van haar grootste tv-projecten ooit in het water zien vallen: aan het begin van de coronacrisis zou eigenlijk haar dagelijkse talkshow met Gordon van start gaan. Dit Dr. Phil-achtige programma werd vanwege de coronamaatregelen geannuleerd en nu is ze vooral te zien als deskundige in Shownieuws.

Pijplijn

Zit er nog wat in de pijplijn? Patty heeft in elk geval even om tafel gezeten met de mediamiljardair. “Ik heb hem gisteren nog gesproken. Het was heel gezellig, maar meer kan ik er niet over zeggen. Weet je wat het is? Elk idee dat je op dit moment wil uitvoeren is afhankelijk van coronamaatregelen.”

Op dit moment kan Patty nog geen uitspraken doen over wat ze in de komende periode gaat doen bij SBS 6. “We kunnen allemaal gaan plannen wat we willen, maar zo werkt het niet. Iedereen denkt heel kort vooruit.”

Gelukkig bij SBS 6

Wil ze wel bij SBS 6 blijven? “Ik ben heel erg gelukkig bij SBS 6. Ik zou eigenlijk niet meer kunnen wensen dan ik nu heb.”

Al met al lijkt het erop dat John en Patty tegenwoordig weer erg goed door één deur kunnen. Toen Patty nog dik was, moest John niets van haar weten. “Hij houdt ook niet van vrouwen boven de 50 kilo, kan ik je uit ervaring melden hoor. Dat is niet gemeen, het is gewoon zo. Hij houdt er gewoon niet van”, onthulde ze in 2018.

Nu Patty weer dun is, staat ze bij John onder contract. Daar had bíjna een clausule in gestaan dat hij haar zou kunnen ontslaan als ze weer dik zou worden. “Ik zou vervolgens twee maanden de tijd krijgen om weer op mijn oude gewicht te komen en anders wordt het contract ontbonden.”

Het Telegraaf TV-interview met Patty Brard kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen