Angela de Jong gaat op kerstavond veel tv kijken: ‘Even ontspannen’

Angela de Jong gaat vanavond, op kerstavond, heel erg veel tv-kijken. Het gaat in elk geval om een kerstfilm, de kerstspecial van All You Need Is Love en de Meilandjes. Dat heeft ze gezegd in De 5 Uur Show.

Angela de Jong © De 5 Uur Show

Tot na de jaarwisseling is Angela de Jong vrij bij het AD en dat betekent dat we voorlopig even geen columns van haar te lezen krijgen. Ze gaat even flink ontspannen en dat doet ze naar eigen zeggen door televisie te kijken. Ook op de naderende kerstavond heeft ze een lange zit voor de boeg, want ze wil meerdere dingen zien.

Kerstfilm

Om te beginnen wil Angela met haar gezin een kerstfilm kijken. “We hebben een doorlopende discussie thuis over welke film we gaan kijken op kerstavond. Ik heb een 7-jarige die ondertitels te lastig vindt en een 14-jarige die niet naar zo’n stomme nagesynchroniseerde film gaat zitten kijken. We zijn er dus nog niet helemaal uit.”

Verwacht ze dat het hele gezin braaf op de bank gaat zitten kijken? “Het gaat toch weer zoals het altijd gaat, want na tien minuten heeft natuurlijk de helft een iPad gepakt, een ander schermpje of zit op z’n telefoon. Zo gaat het altijd als je met pubers televisie kijkt.”

RTL en SBS

Angela wil verder ook naar RTL en SBS kijken. “All You Need Is Love wil ik altijd wel heel even zien. Ik ben ook wel benieuwd hoe ze het gaan doen natuurlijk dit jaar met de beperkingen. Dat zal anders zijn dan anders, maar ze hebben in het voorjaar al bewezen dat ze creatief omgaan met de beperkingen.”

“De Meilandjes gaan we ook kijken, sorry. Die kijken we met z’n allen. Die vinden we allemaal leuk. Ze gaan naar Lapland, heb ik me laten vertellen. We zijn allemaal thuis, we kunnen allemaal niks, dus ik denk dat het wel een hit wordt. Ze staan wel om half negen en De Slimste Mens is er dan ook.”

Overkill

Vindt ze niet dat er sprake is van een Meilandjes-overkill? “Het succes wordt behoorlijk uitgemolken. Dat dacht ik ook toen seizoen drie en vier werden aangekondigd, maar je ziet in de kijkcijfers nog weinig metaalmoeheid optreden. Ik merk ook: als je erin valt, blijf je kijken en moet je toch weer lachen.”

Een beetje lachen kan Angela goed gebruiken, want ze heeft een behoorlijke winterdip. “Dat de dagen langer worden vind ik echt wel heel fijn, want licht doet echt een hoop met mij en meer mensen. Dat het vaccin eraan komt, vind ik ook wel echt heel fijn nieuws, want ik begin het wel een beetje zat te worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen