‘Graaiende CDA-ster Lucille Werner liegt over haar tanden’

Lucille Werner, die momenteel onder vuur ligt vanwege het graaien uit haar eigen goededoelenkas, heeft in de talkshow M keihard gelogen over haar tanden. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde weekblad Weekend.

Lucille Werner © M

Aan het begin van de maand zat Lucille Werner in de talkshow van Margriet van der Linden om te praten over haar nieuwe politieke avontuur bij het CDA. En passant vroeg de presentatrice haar gast ook nog of ze iets aan haar tanden heeft laten doen. Die zagen er namelijk ineens wel héél erg perfect uit.

Facings of beugel?

Lucille bedankte voor het compliment, maar ontkende dat ze peperdure facings heeft laten zetten. “Nee, ik heb geen nieuwe tanden. Ik heb een beugel gehad. Ik heb het beugeltje nog ergens liggen in de kast.”

Een grove leugen, noemt tijdschrift Weekend het deze week. Het blad wijst op oude foto’s van Lucille (bijvoorbeeld deze), waarop haar tanden een iets andere vorm hebben en haar tandvlees domineert. “Leugentje om bestwil?”, kopt het blad groot.

‘Lucille liegt’

Het aanstaand CDA-Kamerlid is volgens de Weekend aan het jokkebrokken. Het blad heeft namelijk een aantal deskundigen geraadpleegd. “Wie twee foto’s naast elkaar zet van nú en een aantal jaren geleden ziet direct dat Lucille wel degelijk aan haar tanden heeft laten sleutelen. Daar is meer dan alleen een beugeltje aan te pas gekomen, weten kenners zeker.”

“Lucille Werner lijkt over in ieder geval één goede eigenschap te beschikken, als het gaat om haar carrière in de politiek: ze kan prima draaien en een klein leugentje vertellen”, briest Weekend.

Graaien

Diverse media hebben de afgelopen tijd flink hun tanden gezet in de jaarstukken van de Lucille Werner Foundation. Het jarenlang oefenen met de ballenbak van Lingo, blijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen: Lucille wist de afgelopen jaren steeds meer geld te graaien uit de kas van haar eigen foundation.

Er zou binnen het CDA enige onrust zijn ontstaan over deze onthullingen. Sommigen vinden het niet wenselijk dat iemand die zo met geld omgaat straks in de Tweede Kamer zit.

Lees ook: Graaiende Lucille Werner afgeslacht op SBS 6: ‘CDA, weg hiermee!’ (donderdag)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen