Thierry Baudet kent talkshow De Vooravond niet: ‘Wat is dat?’

Thierry Baudet heeft nog nooit gehoord van de talkshow De Vooravond. Sterker nog: hij herinnert zich niet eens dat hij al eens is geïnterviewd door een verslaggever van het programma.

Thierry Baudet © Twitter

Het zevenuurslot van NPO 1 wordt in het post-DWDD-tijdperk afgewisseld door talkshow M en het nieuwe De Vooravond. Het eerste seizoen van de talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer was in september en oktober te zien, maar kennelijk is dat helemaal langs Thierry Baudet heen gegaan. Hij heeft geen enkel idee wat De Vooravond is.

‘Wat is dat?’

Hoewel De Vooravond momenteel drie maanden met vakantie is, doen de makers nog wel wat dingetjes op de internet. Zo is er een podcast en maakt verslaggever Emma Wortelboer ook wat filmpjes voor de socialkanalen van het programma. Deze week liep ze rond in Den Haag om politici te vragen wie ze absoluut niet gaan missen deze kerst.

Eén van Emma’s slachtoffers was Thierry Baudet. “Waar bent u van?”, vraagt hij eerst.

Zij: “Ik ben van De Vooravond.”

Hij: “Wat is dat?”

Zij: “Dat is de opvolger van De Wereld Draait Door, iets meer naar links.”

Hij: “Nou kom maar.”

‘Awkward!’

Aan het eind van het gesprek blijkt Thierry ook Emma Wortelboer zelf niet (meer) te kennen. “Dit is toch de eerste keer dat u mij interviewt?”, vraagt hij aan haar.

Emma: “Nee, zeker niet. Bent u mij vergeten?”

Thierry: “Ja, blijkbaar, excuus.”

Emma: “Oooh, gênant, awkward!”

Overigens had Thierry geen antwoord op Emma’s vraag wie hij niet gaat missen met kerst. “Ik heb daar eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht.”

Fidan rust uit

Hoe gaat het eigenlijk met Fidan Ekiz, de grote ster van De Vooravond? Zij vertelt in HP/DeTijd: “Ik voel me fijn. Na twee maanden uitzendingen kan ik nu even meer tijd met mijn kind doorbrengen. Zo’n dagelijkse show is als een marathon rennen. Ik stond lang ‘aan’, maar nu kan ik even de balans opmaken, rustig aan doen. Moeilijk is dat niet met corona!”

Fragment

Het bewuste fragment van Emma Wortelboer en Thierry Baudet:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen