Diederik Gommers bij Beau: ‘Famke Louise heeft nieuw management’

Diederik Gommers heeft dinsdagavond in Beau nog één keer teruggeblikt op zijn kortstondige samenwerking met Famke Louise na hun beroemde tv-ontmoeting bij Jinek. Dat was te zien op RTL 4.

Diederik Gommers en Famke Louise © Beau

Famke Louise zat eind september bij Eva Jinek als boegbeeld van de #ikdoenietmeermee-BN’ers. Met uitspraken als ‘ik heb respect voor corona’ zorgde ze voor hilariteit bij kijkers én BN’ers. IC-opperhoofd Diederik Gommers, die ook aan tafel zat, besloot haar níet uit te lachen en haar juist serieus te nemen. Hij werd daar volop om geprezen.

Diederik en Famke uit elkaar

Diederik Gommers en Famke Louise besloten een samenwerking aan te gaan, maar na een vluchtige, drie weken durende affaire gingen ze alweer uit elkaar. Gisterenavond besloot Beau van Erven Dorens om nog één keer terug te blikken op deze merkwaardige tv-combinatie.

Beau: “Ik vond dat een waanzinnig mooi moment, want je zou ook kunnen zeggen: ‘Nou jongens, jullie zijn gek geworden’, maar jij dacht: ik ga in gesprek.”

Diederik: “Jawel, maar wat ze zei en wat ook zo mooi was: de frustraties zitten er ook gewoon in en dat hebben we allemaal nu. Snap je? Natuurlijk kunnen we zeggen: ‘De zorg is zo belangrijk’, maar wat we ook met z’n allen hebben is de lockdown en de financiële consequenties. De frustraties lopen echt hoog op en dan vind ik dat we het aan elkaar uit moeten leggen en zeggen wat jij aan het doen bent en wat voor hen belangrijk is. Je moet elkaar kunnen vinden. Dat ging hier goed.”

Instagram

Beau: “Hoe heeft het verder uitgepakt? Jullie zijn toen in contact met elkaar gebleven en jij kreeg een Instagram-pagina. Je bent echt een popster geworden. Ze kwam bij jou op kantoor.”

Diederik: “Ja, ze is langs geweest. Ik zei: laat het me uitleggen wat er nou precies gebeurt. We hebben daar een uur of twee gezeten, ik heb uitleg gegeven en we hebben plannen gemaakt om dan samen iets te doen op Instagram. Ik heb uiteindelijk hulp gekregen om een Instagram-account te maken, want ik wist er helemaal niks van.”

Ander management

Inmiddels hebben ze geen contact meer. “Nu doe ik wel elke week drie podcasten en dergelijke. Dat doe ik dan niet meer met Famke, want die heeft een ander management gekregen…”, aldus Diederik.

Beau: “Oh… Daarmee wil je eigenlijk zeggen dat Famke het niet meer zo ontzettend ehhh….”

Diederik: “Nee, maar ik vind het ook wel weer goed. Ze zegt: ‘Ik wil niet meer geassocieerd worden met corona.’ Dat kan ik ook heel goed begrijpen.”

Tijl Beckand grappend: “Ja, daar wil ik ook niet mee geassocieerd worden.”

Diederik: “Nee, maar dat is prima.”

Fragment

Het ging bij Beau ook nog over de inhoud. Een fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen