Buddy Vedder wil graag Beste Zangers presenteren

Buddy Vedder, die een belangrijk onderdeel uitmaakt van de megakijkcijferhit The Masked Singer, zou graag de presentatie van het NPO 1-programma Beste Zangers op zich nemen.

Buddy Vedder © Sander Chamid

Medio november zat Buddy Vedder in de meest bekeken RTL-uitzending sinds Idols in 2003: de finale van The Masked Singer werd door bijna 4 miljoen mensen bekeken. Gezien dat megasucces zal RTL zo weinig mogelijk aan het format proberen te veranderen, dus Buddy blijft gewoon van de partij. Zijn ambitie reikt echter verder.

Beste Zangers

Buddy vertelt in een Instagram-gesprek met Jack van Gelder dat hij graag de centrale presentator van een grote show zou willen zijn. “Ik zou het heel vet vinden om een groot entertainmentprogramma op zaterdagavond prime time te mogen presenteren in de toekomst.”

Jack van Gelder daarop: “Ik zie jou ook ooit als presentator van Beste Zangers ofzo.”

Buddy: “Oh man, daar zou ik nu voor tekenen! Ja, echt te gek. Dat vind ik een heel tof programma. Die muziek met de verhalen van iedereen daar: het komt helemaal samen. Nee, heel leuk.”

Jack was gevraagd

Jack van Gelder was ooit in de race om Beste Zangers te presenteren. “Ik werd ooit gevraagd voor de eerste twee series. Ik zat toen nog in een NOS-TROS-verband, maar de NOS wilde niet dat ik dat ging presenteren. Daar baalde ik zo van”, vertelt hij aan Buddy.

Jack: “Ik vind ook dat het beter is bij een zanger of zangeres – laat dat duidelijk zijn – maar zij hadden me toen gevraagd. Ik had het zó graag willen doen en ik zou er nu nog geld voor over hebben om een keer behind the scenes te mogen kijken. Ik vind het echt geweldig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen