Bridget Maasland gaat voor blokjesjaarwisseling: ‘Op mijn fietsje’

Bridget Maasland gaat de jaarwisseling vanavond met een hoop mensen vieren. Dat doet ze in diverse blokjes, waarbij ze per keer een aantal mensen ontmoet, vertelde ze gisteren in RTL Boulevard.

Bridget Maasland © RTL

De RTL Boulevard-ster weet het bezoekersmaximum tijdens de coronacrisis op een handige manier te omzeilen. Ze gaat tijdens oud en nieuw bij meerdere mensen op visite, maar dan niet tegelijkertijd. “Ik ga dus echt hoppen”, verklapte ze gisteren aan de desk van de showrubriek.

Klein jurkje

Eén van de mensen die ze gaat bezoeken is haar Boulevard-collega Clarice Steger “Ik ga eerst bij Clarice langs, dan bij een ander gezin die daar vlakbij woont, dan bij mijn broer die achter woont en dan nog bij een vriendin ernaast. Dat doe ik op mijn fietsje. Ik weet dus niet of een heel klein jurkje aandoet.”

Clarice heeft er veel zin in. “Ik ga echt gewoon leuke kleren aandoen.”

Boulevard-collega Lex Uiting houdt zich braaf aan de regels. “Ik ga het bij vrienden vieren. We zijn met z’n viertjes in totaal.”

Nikkie

Het is in elk geval goed om er toch iets feestelijks van te maken, vindt collega Nikkie Plessen. “We zitten in een donkere tijd. Laten we wel gewoon het beste eruit halen. Sommigen willen in die negativiteit blijven. Er zijn best wel veel mensen die ook naar een Instagram-post kunnen kijken en denken: het is daar veel te gezellig.”

“Maar laten we die gezellige foto’s en die mooie foto’s juist omarmen met z’n allen en laten we gewoon het beste uit dit ontzettend slechte jaar halen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen