Agressieve vriend Sonja Bakker blijft de media opzoeken

Barry van Suijdam, de agressieve vriend dan wel ex-vriend van Sonja Bakker, blijft de media opzoeken na hun gezinsdrama. Na het ‘exclusieve’ interview met Boulevard, staat hij vandaag op pagina Privé.

Sonja Bakker en Barry van Suijdam © RTL Boulevard

Het leven van Sonja Bakker veranderde in de nacht van 27 op 28 november dramatisch: van het een op het andere moment kwam haar leven met Barry van Suijdam op de tocht te staan. Hij heeft zich in een dronken bui zó extreem misdragen, dat de politie erbij moest komen en het stel elkaar tot op de dag van vandaag niet meer heeft gezien.

Mediaoffensief

Barry probeert Sonja nu terug te krijgen via de media. Nadat hij vrijdagavond al een uitgebreid interview gaf aan Aran Bade van RTL Boulevard, staat hij vandaag op de pagina Privé van De Telegraaf. ‘Barry wil Sonja Bakker koste wat kost terug: ’Ik hoop zo dat ze mij kan vergeven’’, luidt de kop.

De agressieveling heeft naar eigen zeggen verschrikkelijk veel spijt van zijn acties. “Ik werk nu aan mijzelf. Daarom vertel ik dit verhaal ook tegen Privé. Het maakt mij niet uit, dat ik voor heel Nederland door het stof moet. Ik wil mijn grote liefde terug”, zegt hij in het interview.

Grootste fout

Barry zit er helemaal doorheen. “Ik heb gelijk met Sonja geappt en aangegeven dat ik de grootste fout uit mijn leven had gemaakt. Het is logisch dat Sonja mij even niet meer in huis wil hebben. Wie zit er te wachten op een man, die ineens na een gezellige avond zo totaal als een agressieve klootzak, want zo noem ik mijzelf, kan veranderen.”

“Ik heb hulp gezocht, zodat ik erachter kan komen waarom ik zo’n woedeaanval kan krijgen. Met de hulp die ik nu krijg, ga ik heel diep. Want ik wil niks liever dan weer gelukkig zijn met Sonja.”

Charmeoffensief

Hier is duidelijk sprake van een charmeoffensief, merkte Privé-baas Evert Santegoeds dit weekend al op. “Dit is de eerste stap van zijn charmeoffensief. Hij gaat best diep in zijn mededeling dat het wel aan hem ligt en de drank verkeerd is gevallen. Hij heeft hulp gezocht en neemt nu voor de nationale televisie de schuld op zich.”

Het Telegraaf-interview met Barry van Suijdam kunt u lezen in De Telegraaf.

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen