A-sterren staan niet in de rij voor kerstspecial Lego Masters

Het is RTL 4 niet gelukt om een rits A-sterren te strikken voor de kerstspecial van de Ruben Nicolai-hit Lego Masters. De BN’er-editie moet het vooral doen met IBN’ers, ietwat bekendere Nederlanders.

Lego Masters © RTL/William Rutten

Lego Masters heeft het in april en mei hartstikke goed gedaan op de zaterdagavond van RTL 4. De finale van de Ruben Nicolai-show wist 1,4 miljoen kijkers te bekoren. Er werd dan ook direct een tweede seizoen aangekondigd. Waar de reguliere editie met onbekende Nederlanders zijn, is de special op tweede kerstdag met bekende Nederlanders. Of nou ja, bekend…

B-sterren

Kennelijk stonden de A-sterren niet in de rij om mee te doen aan dit programma. De enige deelnemers die veel Nederlanders zullen kennen, zijn schrijfster Heleen van Royen en presentatrice Nicolette Kluijver. De overige kandidaten zijn redelijk tot matig bekend. Het gaat om de volgende duo’s:

  • Fien Vermeulen (Qmusic-nieuwslezeres) en Fernando Halman (FunX-dj),
  • Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels (presentatieduo Expeditie Robinson),
  • Heleen van Royen (bestsellerauteur) en Bart Meeldijk (haar vriend),
  • Moïse Trustfull (dochter van Quinty) en Kaj van der Voort (haar vriend),
  • Emma Deckers (dochter van Daphne) en Christiaan Bauer (zoon van Frans).

Nieuwe ‘brickmaster’

Het enige jurylid, in deze show de ‘brickmaster’ genoemd, wordt vervangen. In het eerste seizoen was dat Bas Brederode, maar in de kerstspecial is dat Jonathan Bennink. “Bas – woonachtig in Denemarken – wil meer tijd met zijn familie doorbrengen dit jaar en kan daarom niet aansluiten.”

Vanwege de kerstgedachte is deze kerstspecial gekoppeld aan een goed doel: de ‘BN’ers’ zullen aandacht vragen voor een bijzondere donateursactie van Stichting Het Vergeten Kind voor de bouw van Hotel Heppie Veluwe.

De Lego Masters Kerstspecial is op zaterdag 26 december om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen