RTL 4 gaat Lego Masters met bekende Nederlanders maken

RTL 4 gaat een kerstspecial maken van Lego Masters met daarin bekende Nederlanders als kandidaten. De uitzending is op tweede kerstdag. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten.

Ruben Nicolai Foto: RTL

Lego Masters is een entertainmentprogramma waarin duo’s uitgedaagd worden met bijzondere LEGO-opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uur moeten volbrengen. De deelnemers bouwen de spectaculaire bouwwerken helemaal uit het hoofd, want er zijn geen bouwtekeningen.

Sterrenduo’s

De reguliere editie van Lego Masters is zónder bekende Nederlanders, maar de kerstspecial zal dus met BN’ers zijn. Ook de sterren zullen duo’s vormen die het tegen elkaar opnemen. Wie er precies meedoen, zal RTL op een later moment bekendmaken.

Het door Ruben Nicolai gepresenteerde Lego Masters was dit voorjaar, tijdens het begin van de coronacrisis, een groot succes op RTL 4 met op het hoogtepunt 1,6 miljoen kijkers.

All You Need en Masked Singer

De rest van de kerst is bij RTL 4 heel erg in All You Need Is Love-sferen. Op kerstavond is definitief de kerstspecial van All You Need Is Love te zien, ondanks de coronacrisis, en op eerste kerstdag is de première van de All You Need Is Love-film.

RTL 4 gaat op oudejaarsavond de conference van Guido Weijers en de special van The Masked Singer uitzenden. Die laatste show zal om 00.00 uur worden onderbroken door het aftelmoment, waarna de winnaar zich onthult na het knallen van de kurken.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen