Eddy Keur zwaar teleurgesteld in ’talentloze’ Wilfred Genee

Eddy Keur is buitengewoon teleurgesteld in Wilfred Genee, die zijn talkshow Keur met Peren het ‘slechtste tv-programma ooit’ heeft genoemd. Het is niet sympathiek. Dat heeft de radiomaker gezegd op NH Radio.

Wilfred Genee en Eddy Keur Beeld: Out TV

Wilfred Genee was in 2017, samen met Lange Frans en Kees Tol, te gast in het programma op homozender OUTtv, maar hij was er niet van onder de indruk. “Dat is het slechtste programma waar ik ooit in mijn leven in gezeten heb. Vond je het niet slecht dat programma? Alles ging mis. Alles viel om”, bitchte hij onlangs op de radio.

‘Groeten van Wilfred’

Eddy Keur reageerde dit weekend in zijn radioprogramma op die uitspraken, tijdens een telefonisch interview met Gordon. “Je krijgt de groeten van Wilfred”, grapte hij. Eddy daarop: “Nou, luister Goor, luister eens, jij hebt ook in die show gezeten. We hebben het toch ontzettend leuk gehad?”

Gordon toen: “Het was enig met jou. Ik snap ook niet – dat heeft Carlo ook al gezegd – dat je niet bent doorgebroken. Nou ja, met zo’n hoofd… Ha ha ha.”

‘Badinerend’

De uitspraken van Wilfred zijn een beetje jammer, vindt Eddy. “Nou, weet je? Ik heb een groot respect voor hem, voor Genee, dat mag ik je eerlijk zeggen. Ik bedoel: laten we eerlijk zijn, het is niet echt een radiomaker en dat je dan met zó weinig radiotalent toch nog op zo’n mooie plek komt te zitten…”

“Het enige wat ik vervelend vind is omdat hij gelijk had: er vielen steeds dingen om en er gingen steeds dingen mis, maar we maakten het met het ROC, met allemaal jonge mensen die het nog moesten leren. Dat wist hij aan de voorkant, dus ik vind het een beetje badinerend naar al die jonge mensen toe.”

De reactie van Eddy Keur ziet u onderstaand ook op beeld:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen