Wilfred Genee kat Eddy Keur af: ‘Slechtste programma ooit’

Wilfred Genee vindt dat Eddy Keur met Keur met Peren het ‘slechtste tv-programma ooit’ heeft gemaakt. Hij zat in 2017 in de talkshow van homozender OUTtv en was niet onder de indruk, bitcht hij op BNR.

Wilfred Genee en Eddy Keur Beeld: Out TV

De Veronica Inside-ster zat destijds samen met Lange Frans en Kees Tol op de talkshowbank. “We hebben één keer samen in een programma gezeten. Dat programma heette niet Kut Met Peren maar Keur Met Peren”, zegt Wilfred in zijn radioprogramma tegen Kees.

Slechtste programma ooit

Wilfred Genee vond het echt héél slechte televisie. “Dat is het slechtste programma waar ik ooit in mijn leven in gezeten heb. Vond je het niet slecht dat programma? Alles ging mis. Alles viel om.”

Kees: “Het was ook een beetje een uitprobeersel. Ik deed het ook een beetje voor Eddy Keur. Dat is toch een vriend van me. Ik ken hem al jaren en ik vond het leuk om voor hem te doen.”

‘Ik deed het voor Eddy’

Eddy is toch een beetje de mediapersoonlijkheid waar veel mensen medelijden mee hebben: hij wil heel graag, maar het lukt maar niet. Net als Kees, was ook Wilfred destijds te gast uit medelijden. “Ja, ik ook. Dat is een aardige gozer. Maar het was echt een heel slecht programma.”

Kees: “Het was slecht en volgens mij is het ook nooit uitgezonden.”

Wilfred: “Nee, daarom. Zo slecht was het. Moet je nagaan.”

Keur met Peren is overigens wel gewoon uitgezonden geweest. Tijdens het programma herinnerde Wilfred zich niet dat hij ooit bij Kees in een programma had gezeten:

Lees ook: Carlo Boszhard begrijpt niet waarom Eddy Keur geen A-ster is (dinsdag)

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen