Omroepschandaal: PowNed dreigt Dennis Schouten niet te betalen

Omroep PowNed dreigt Dennis Schouten op staande voet te ontslaan als hij gedurende de laatste twee maanden van zijn contract niet aan het werk gaat. Dat heeft zijn mentor Wilfred Genee gisteren onthuld in Veronica Inside.

Dennis Schouten © YouTube

Dennis Schouten vertrekt bij omroep PowNed omdat hij een ‘hard en koud‘ aanbod kreeg van omroepbaas Dominique Weesie: zijn salaris zou worden gekort tot 1.600 euro per maand. Zijn contract loopt nog twee maanden, maar de heren spraken volgens Dennis af dat hij zijn vakantiedagen zou opnemen en niet meer aan het werk zou gaan.

Dennis gesommeerd

Daar komt Dominique nu op terug, weet Wilfred. “Ik sprak Dennis gisteren nog even en hij wordt nu alsnog door PowNed gemaand om zijn laatste twee maanden vol te maken, terwijl ze vorige week hadden afgesproken: we komen er niet meer uit, je kan je vakantiedagen opnemen en je bent klaar.”

“Nu werd hij gisteren gesommeerd dat hij tot het eind van het jaar absoluut moet werken en ook promotiefilmpjes voor PowNed op moet nemen. Als hij dat niet doet, wordt hij op staande voet ontslagen en krijgt hij geen transitievergoeding mee, de laatste maanden niet uitbetaald en ook zijn dertiende maand niet mee.”

Onbetrouwbaar

Wilfred, die zelf ook een ledenwervingsfilmpje heeft opgenomen voor PowNed, vindt Dominique onbetrouwbaar. “Ze hadden eerst gezegd: ’Neem je vakantieweken maar op en kom maar niet meer’, maar dat heeft hij niet zwart-op-wit. Dat heeft hij besproken met de directeur.”

“Wat zijn ze nou aan het doen bij PowNed? Ten eerste dat ze die jongen laten lopen… Hij is het gezicht van de zender. En ten tweede: zo ga je er toch niet mee om? Als je dat hebt afgesproken, dan stop je er toch lekker mee? Echt heel opmerkelijk weer dit.”

Het radiofragment kunt u hier terugluisteren.

45 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Dhr
november 30, 2020 21:26

Het is allemaal èèn pot nat, het draait allemaal om geld. Met geld koop je geen geluk of gezondheid. Ik geef Dennis absoluut geen ongelijk, zou daar zelf ook niet mee akkoord zijn gegaan. Maar ach, wat zijn nou werkelijk de zaken in deze wereld waar we ons druk om zouden moeten maken? Een egoïstische geld opstrijker? Dennis die zou worden gekort op zijn loon? Lijkt mij niet!

Ik heb de reacties bekeken om te zien wie zich nou werkelijk druk maakt om dit mediacircus circuit. Het is wel lachwekkend te zien dat een persoon als Dennis/media zoveel reacties en discussies kan uitlokken omdat heel het internet vol staat met die “roddelpraat”.

Het kan mij in ieder geval niet echt wat uitmaken, en is er in ieder zijn of haar persoonlijke leven iets wat niet goed gaat of beter kan.

Verleg jullie focus wat meer naar de ECHTE problematiek in deze maatschappij…daar wordt je ook nog eens wijzer van. ;)

De groeten!

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Dhr
Gast
Philips de Goede
november 29, 2020 18:42

Weesie weet er wel de zweep over te leggen zo. SM kelder Dumbo Nick

Gast
Filmpje pje
november 28, 2020 15:05

Die kweet niet weezie is een zakkenvuller, eerste klas en het ergste nog. Wij moeten zij riante salaris betallen

Gast
Janus
november 28, 2020 10:33

En zelf mega salarissen opstrijken…

Gast
De Baron
november 27, 2020 20:11

Gewoon ziekmelden, probleem opgelost

Gast
Dirk
november 27, 2020 21:39
Antwoord op  De Baron

Lekker makkelijk als je wel items maakt voor veronica inside radio. ;)

Gast
Marco
november 27, 2020 18:11

PowNed is al helemaal in de kerstsfeer met hun eigen ‘A Christmas Carol’. Scrooge Weesie (die in 2017 nog 212.576 euro per jaar verdiende) knijpt zijn zielige arme klerk Dennis helemaal uit.

Gast
Suus
november 27, 2020 16:40

Voorlopig heeft PowNed te weinig leden om hun voortbestaan te rechtvaardigen.
Dennis heeft net op tijd dit zinkende schip verlaten.

Gast
Geox
november 27, 2020 16:13

Roddelpraat op youtube met Jan Roos en Dennis Schouten is gewoon hartstikke leuk!
Compleet politiek incorrect en dat is zooo verfrissend in het huidige dichtgetimmerde mediagebeuren.

Gast
Nick
november 27, 2020 15:35

Aldus lamlul Genee die een godsvermogen verdient.

Maak jij wat over naar die jongen dan.

Gast
Donald
november 27, 2020 15:35

Ha ha, die melkmuil het gezicht van powned, geen wonder dat de boel daar op de fles gaat. Misschien wil BNN/Vara Dennis wel een zak zilverlingen geven als hij weer onuitgenodigd de woning van Baudet binnendringt. Links activisme kent geen schaamte en komt hier met alles weg.

Gast
herko
november 27, 2020 15:25

Senders was een stuk vriendelijker. Die verhoogde het loon van een dj die hij niet verlengde, zodat die een hogere uitkering kreeg.

Gast
Xavier
november 27, 2020 22:30
Antwoord op  herko

Uit de portemonnee van de samenleving is het gemakkelijk om aardig te zijn.

Gast
Frans.D
november 27, 2020 14:47

Lekker belangrijk ondertussen sloopt Trump de fraude van de democraten.

Gast
Help
november 27, 2020 14:52
Antwoord op  Frans.D

En volledig stil gehouden door het mediakartel. Want volgens hen is Trump van-alles-en-nog wat. Waarom nooit eens kritiek op de democraten met “het nieuws van alle kanten”. LOL
Kijk voor het echte nieuws naar Jensen vanavond.

Gast
Maup Caransa
november 27, 2020 14:54
Antwoord op  Help

Huismaker andere naam?

Gast
Sapperdeflap zeg!
november 27, 2020 15:50
Antwoord op  Help

NPO is niet foutloos of heilig, maar sowieso minder gekleurd dan de stinkende stront van Jensen & Co

Gast
Donald
november 27, 2020 15:30
Antwoord op  Frans.D

Het is altijd drukker bij het loket ‘comfortabele leugens’ dan bij het loket ‘ongemakkelijke waarheden’.

Gast
Robbiegay
november 27, 2020 15:42
Antwoord op  Frans.D

Trump sloopt Trump

Gast
F34
november 27, 2020 16:38
Antwoord op  Frans.D

Met een advocate die beweert dat Hugo Chávez achter de ‘fraude’ zit. Chávez die al 7 jaar dood is.

Gast
Donald
november 27, 2020 17:07
Antwoord op  F34

Chavez heeft jaren gelden opdracht gegeven voor de ontwikkeling van een stemmachine waarmee hij altijd de verkiezingen zou winnen: Smartmatic. Moeilijk hè, jezelf goed informeren.

Gast
Frans.D
november 27, 2020 18:14
Antwoord op  Donald

Ja die Trump aanhangers zijn niet de slimste. Ze kijken iedere avond naar het sprookje NPO en RTL. daar geloven ze ook in,

Gast
Diavolo
november 28, 2020 01:44
Antwoord op  Donald

Tering, dat er serieus mensen rondlopen die zo achterlijk zijn als jij. Zelfs idioot Trump was zo slim om deze bewuste advocate eruit te trappen. Maar blijkbaar ben jij nóg dommer dan hij.

Gast
Frans.D
november 28, 2020 10:49
Antwoord op  Diavolo

Rechter Pennsylvania besluit in voordeel Trump: ‘Post-stemmen lijken in strijd te zijn met grondwet’Trouwens er is geen advocaat er uitgetrapt. Dompie NPO verslaafde.

Gast
Diavolo
november 28, 2020 12:17
Antwoord op  Frans.D

Degene die dom is ben jij! Iedereen die het niet met je eens is moet wel een NPO verslaafde [sic] zijn. Ik haal mijn nieuws niet van de NPO. Bovendien haal je hier één bericht aan, terwijl er een overvloed is aan berichten met de tegenovergestelde boodschap, over Trumps advocaten die een veeg uit de pan krijgen omdat ze zaken aanspannen met nul bewijs, maar die negeer je voor het gemak. En dan lijk je ook nog de betekenis van lijken niet te begrijpen.

Gast
Frans.D
november 28, 2020 13:18
Antwoord op  Diavolo

Nee hoor de grote klappen moeten nog beginnen. Dompie je kan wel eens op je te korte neusje kijken. Er is een overvloed aan bewijs.
Nee hoor die overvloed van jou is alleen in de media .Nog nergens in de media gelezen. Rechter Pennsylvania besluit in voordeel Trump: ‘Post-stemmen lijken in strijd te zijn met grondwet’
Nog dommer was je opmerking dat die rechter er uit getrapt is. Man wat ben jij vreselijk dom. Nog stommer is het om een president van de USA dom te noemen dat is wel heel dom als je dat doet

Gast
Diavolo
november 28, 2020 14:41
Antwoord op  Frans.D

Met jou valt niet te discussiëren. Wanneer de zogenaamde MSM melden dat er van tientallen zaken al 97% is afgewezen, dan mekker jij dat ze dat ene zaakje dat jij aanhaalt niet melden. Terwijl iedereen snapt dat die 97% inhoudt dat 3% niet is afgewezen. Iedereen behalve jij dan. Van jou moeten ze alles uitgebreid voorkauwen, want die overduidelijke conclusie kun (lees: wil) je niet zelf trekken.

Aan de andere kant melden de door jou zo geprezen alternatieve media niet dat vrijwel alle zaken zijn afgewezen. Die berichten alleen dat Trump en zijn team hoog van de toren blazen over een overvloed aan bewijzen van fraude, maar ‘vergeten’ erbij te zeggen dat zijn advocaten in de rechtszaal helemaal niet met bewijzen komen. Ze beweren daar opeens niet meer dat er een overvloed aan bewijzen is, want daar staan ze onder ede. En dan is liegen strafbaar.

Kortom, de MSM geven aan hoeveel zaken er wel en niet worden afgewezen, terwijl jouw media alle afgewezen zaken negeren en slechts focussen op grootspraak van team Trump en een zaak waarin de rechter Trump gelijk lijkt te geven. En maar doen of het de MSM zijn die aan selectieve berichtgeving doen.

Bovendien zei ik dat een van Trumps advocaten eruit was getrapt. Ik zei nergens dat het een rechter was. Maar het was al duidelijk dat informatie tot je nemen niet je sterkste punt is.

Maar blijf vooral denken dat ik de domme van ons twee ben.

Gast
Frans.D
november 28, 2020 16:58
Antwoord op  Diavolo

Sidney Powel, de advocaat die zogenaamd door Trump was ontslagen, terwijl zij nooit onderdeel was van het juridisch team van Trump, maar alles is geoorloofd in de linkse media om rookgordijnen op te trekken, ja ze werkt samen met het juridisch team van Trump en ja ze delen zelfs bewijs en overleggen over strategie, maar zij vertegenwoordigt een geheel ander instituut.

Gast
Frans.D
november 28, 2020 17:31
Antwoord op  Diavolo

Met jou valt niet te discussiëren. Wanneer de zogenaamde MSM melden dat er van tientallen zaken al 97% is afgewezen, dan mekker jij dat ze dat ene zaakje dat jij aanhaalt niet melden. 

Daar ging je al in de fout.

Ga er maar vanuit dat Trump de verkiezing gaat winnen.

Gast
Mark
november 28, 2020 22:13
Antwoord op  Frans.D

Ja, net zoals Trump met bewijzen zou komen dat Obama niet op Hawaï was geboren. Och och, wat had hij toch veel bewijzen. We moesten alleen even wachten tot hij ze openbaar zou maken. Jaren later wachten we nog steeds.

Die laatste zin van jou ga ik je nog flink lang nadragen. Hoe zwakzinnig kun je zijn? Wedden dat je na een halfjaar Biden als president nog steeds zo simpel bent dat je Trump op zijn woord gelooft?

Gast
Dompiedom
november 28, 2020 15:21
Antwoord op  Frans.D

Overvloed aan bewijs? Lol….van welke web 1.0 alu-hoedjes site haal jij die informatie? Of geloof jij Trump, die bekend staat om zijn leugens, op zijn blauwe ogen? Naïeve dompie…

Gast
Felix
november 27, 2020 14:41

Dommenique Weesie is een vieze rat. Dat weet iedereen.

Gast
Baron Van Boetzelaere
november 27, 2020 15:08
Antwoord op  Felix

Want?

Gast
Jan-GordelRoos
november 27, 2020 14:35

Smerig mannetje die Dominique.

Gast
Pietertje
november 27, 2020 14:34

Tuurlijk, als ze hem niet betalen kan Dominique Weesie het in eigen zakken stoppen.

Gast
Baron Van Boetzelaere
november 27, 2020 14:27

Dus Wilfred baseert en ventileert zijn mening over Dominique Weesie zuiver en alleen op wat Dennis er over heeft gezegd.
Dennis heeft nu niet bepaald het imago van een betrouwbaar persoon.

Gast
wordt vast verwijderd....
november 27, 2020 14:25

Niet werken? Ook geen loon! Logisch toch? Mondelinge afspraken tellen niet….

Gast
Peanut
november 27, 2020 14:41

Wat je zegt klopt niet

Gast
Frits
november 27, 2020 14:43

Je hebt er duidelijk geen verstand van, mondelinge afspraken zijn gewoon zijn gewoon bindend rechtsgeldig

Gast
Maup Caransa
november 27, 2020 14:56
Antwoord op  Frits

Ja hoor, Artikel 217 van boek 6 van het Nederlandse overeenkomstenrecht bepaalt hierover het volgende.
“Een overeenkomst komt tot stand door aanbod en aanvaarding daarvan.”

Gast
Bart
november 27, 2020 16:16

Mondelinge afspraken tellen juist wel. Ze hebben jouw vast vaak bij de neus gehad in je leven.

Gast
Pro RTL zeuren dagelijks over RTL, ziekelijk!
november 27, 2020 14:25

Vakantiedagen zijn vrije dagen, ook voor PowNed.

Uitbetalen of opnemen. Een andere keuze is er niet.

Gast
Victor
november 27, 2020 14:22

Meest overschatte figuur van de Nederlandse tv, die Dennis. Wat kan die nou, behalve met onverstaanbaar Overijssels accent praten? Die actie bij Baudet was ook beneden alle peil.

Gast
Arno
november 27, 2020 14:43
Antwoord op  Victor

Als je hem niet kunt verstaan moet je echt naar de oorarts. Of gewoon iets doen aan je stuitende arrogantie.

Gast
Bart
november 27, 2020 16:14
Antwoord op  Victor

Dennis is een van de weinigen van zijn generatie die wel talent heeft.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen