Na Angela de Jong ook Rob Goossens in De TV Kantine

De sterrenstatus van Rob Goossens komt steeds dichter in de buurt bij die van Angela de Jong. Net als zij, wordt ook hij komend seizoen gepersifleerd in De TV Kantine, de persiflagecomedy van RTL 4.

Rob Goossens en Angela de Jong © RTL

Rob Goossens begon zijn carrière in 2010 bij de rechtse opiniesite De Dagelijkse Standaard. Na een aantal tussenstops werd hij in 2015 benoemd tot mediajournalist van De Telegraaf. Het leverde hem in 2019 een baantje op als tv-deskundige in 6 Inside. Aan het eind van het jaar nam RTL Boulevard hem over uit de failliete inboedel van de SBS-flop.

‘Oh Rob, wat leuk!’

Sindsdien is Rob niet meer weg te denken uit Boulevard: hij zit er vrijwel elke dag in. Ruim een jaar na zijn Boulevard-debuut krijgt hij nu een eigen persiflage in De TV Kantine. “Ik doe dit seizoen René Le Blanc en ik ben bezig met Rob Goossens. Ja, die ga ik nadoen”, onthulde Carlo Boszhard gisteren in RTL Boulevard.

Heel moeilijk zal het niet worden om Rob te persifleren. Met een raar accent en een fout jasje aan kom je immers al heel ver. Bij Boulevard vinden ze het nu al leuk. “Oh, Rob, wat leuk! Je zit in De TV Kantine! Ik kan niet wachten!”, riep zijn collega Bridget Maasland gisteren uit in de showrubriek.

Geen koffie met Angela

Al met al hebben Angela en Rob steeds meer met elkaar gemeen. Je zou denken dat de twee goed met elkaar op kunnen schieten, maar niets is minder waar. Angela schijnt Rob een soort mislukte copycat te vinden, terwijl Rob niet onder de indruk is van haar journalistieke kwaliteiten.

Rob sneerde afgelopen juli nog: “Soms zie ik haar wel pogingen doen tot journalistiek. Als ik haar was, zou ik dat lekker overlaten aan haar collega’s Dennis Jansen en Gudo Tienhooven, die zijn daar beter in.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen