Imca Marina: ‘Frans Bauer liet mij vallen na The Voice Senior’

Imca Marina vindt het niet leuk dat Frans Bauer niets meer van zich heeft laten horen na haar mislukte deelname aan The Voice Senior op RTL 4. Dat zegt de 79-jarige zangeres in de Weekend.

Imca Marina © The Voice Senior

Deze zomer deed Imca Marina auditie in het tv-programma, waarna ze werd uitgekozen door coach Frans Bauer. Door een ontsteking aan haar strottenhoofd moest de zangeres de zangwedstrijd helaas vroegtijdig verlaten. Ze had het leuk gevonden als ze daarna toch nog iets had gehoord van Frans, maar de Voice-coach heeft haar teleurgesteld.

Helaas

Frans heeft niet eens een berichtje gestuurd, aldus Imca. “Nee. Tijdens de opnamen is dat misschien lastig, maar nu alles klaar is, had ’ie misschien wel even kunnen bellen om te vragen hoe het met me gaat. Maar dat heeft hij helaas niet gedaan. Hij heeft het vast te druk. Misschien is het hem ontschoten of denkt hij er helemaal niet aan.”

Wellicht heeft Frans niet door dat dit voor Imca een persoonlijk drama was. “Ik vond het verschrikkelijk dat ik vanwege die vernauwing moest afhaken. De productie van The Voice heeft echt álles uit de kast getrokken om mij op te peppen. Zij hebben mij fantastisch begeleid.”

Schatkist

Imca wordt behoorlijk getroffen door het coronavirus, aangezien ze niet meer kan optreden. “Nou, ik denk dat iedereen de bodem van de schatkist dichterbij ziet komen. Ik kan het allemaal nog net rondbreien, maar er moeten geen gekke dingen gebeuren. Dat kan ik mij nu niet veroorloven.”

En hoe is het nu eigenlijk met haar strottenhoofd? “Dat is aardig bijgetrokken gelukkig. Ik heb daar verder niks aan gedaan, dat durf ik niet. Als het geopereerd zou moeten worden, is er kans dat je een bloeding krijgt. Als het zonder risico’s zou zijn, zou ik zeggen: doe er maar wat aan”, zegt ze.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen