Jeroen Pauw wil 06 van vrouw die hij nog nooit gehad heeft

Jeroen Pauw zou graag het 06-nummer bemachtigen van een aangetroffen vrouw die nog nooit met hem het bed heeft gedeeld. Dat laat hij weten in een tweet op Twitter.

Jeroen Pauw Foto: Annemieke van der Togt

De opmerking van Jeroen Pauw in het tv-programma Een Kwestie van Kiezen uit 2011 blijft hem altijd achtervolgen. De presentator onthulde daarin met meer dan 200 vrouwen het bed te hebben gedeeld. Gastheer Rick Nieman maakte daarop een diepe buiging voor hem.

Kleine Pauw in 200 vrouwen

Het getal van 200 vrouwen leidde her en der tot wat argwaan. “Als je ze niet telt, hoe weet je dan dat het er meer dan 200 zijn? Een beetje vent praat niet over zijn veroveringen, maar hult zich in mysterieus stilzwijgen. Zelfs na lang aandringen”, vond oud-tv-recensent Marcel Peereboom Voller.

En Thierry Baudet gaf aan: “Ik geloof er níets van dat Jeroen Pauw zoveel vrouwen heeft bemind. Dat is volgens mij pure grootspraak. Voor mezelf zou ik het écht niet kunnen zeggen. Het zou wel erg oneerbiedig zijn naar deze vrouwen toe als ik daar een administratie van zou hebben bijgehouden. Ik heb ze veel te hoog zitten om ze alleen maar te zien als een lustobject.”

‘Heb je haar nummer?’

Hoe dan ook: tot op de dag van vandaag staat Pauw bekend als een ware vrouwenverslinder en dat leidt zo nu en dan tot de nodige grappen.

Ene Steve twittert: “What’s your weakest claim to fame? I once dated the cousin of someone who played a cat nun on Doctor Who.”

Schrijver Oscar Kocken daarop: “Ik heb ooit gedate met een vrouw die niet met Jeroen Pauw naar bed was geweest.

Jeroen Pauw zélf bleek echter ook mee te lezen. “Heb je haar nummer?”, reageert hij gevat.

Het leidt tot hilariteit op de socials. “Hahahaha”, reageert Oscar.

Cabaretier Dolf Jansen: “Ik vind t niet prettig dat jullie op deze plek zo over mijn vrouw praten.”

Realityster Britt Dekker: “Hahaha briljante grap Jeroen!!!!! Rollend over de vloer van het lachen.”

En Susanne: “Voordat jullie deze reactie een like gaven, gingen jullie ook eerst stiekem checken of dit wel de ‘echte’ Jeroen Pauw is? 😂”

Tweet

De tweet in kwestie:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen