Beau wekt zijn daklozenshows rond kerstdagen weer tot leven

De daklozenshows van Beau van Erven Dorens hebben de afgelopen jaren lovende recensies gekregen. Hij wekt ze rond de kerstdagen weer tot leven met twee terugblikspecials.

The Amsterdam Project © William Rutten

Beau van Erven Dorens kwam in 2016 met het veelgeprezen The Amsterdam Project, waarin hij vijf daklozen een pinpas met daarop 10.000 euro én directe toegang tot de juiste hulpverlening gaf. Beau en zijn team volgden en begeleidden de daklozen een jaar lang, in de hoop dat ze zich terug zouden kunnen vechten in de maatschappij.

Twee specials

Twee succesvolle daklozenshows volgden: Het Rotterdam Project en De Sleutel, waarin vijf daklozen de sleutel van hun eigen huis kregen. In een tweedelige special zoekt Beau de deelnemers nu weer op, om te kijken hoe het met ze gaat. Hebben ze nog steeds een dak boven hun hoofd of slapen ze weer op straat? Hoe kijken ze terug op hun deelname?

Samen met Beau blikken ze terug op de vele belangrijke, grappige en ontroerende gebeurtenissen die ze samen hebben meegemaakt. Zo vindt Beau zijn oude Amsterdamse vriend Lolle terug uit The Amsterdam Project, spreekt hij af met de ooit zwaarverslaafde Patrick uit Het Rotterdam Project en gaat hij op bezoek bij de excentrieke Rigo en Sunil uit De Sleutel.

Weerzien

Beau laat weten: “Het weerzien met deze mensen, die hun ziel en zaligheid met de kijkers, mij en mijn team hebben gedeeld, was overweldigend. Alles kwam terug, tot in de kleinste details. Alle pijn, maar ook alle liefde.”

Het eerste deel van het door de presentator zelf geproduceerde Beau & De Daklozen is op 21 december om 20:30 te zien bij RTL 4. Het tweede deel volgt op 24 december om 22:30.

Lees ook: Beau van Erven Dorens en RTL 4 drijven uit elkaar: richtingenstrijd (7 november)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen