Hans Klok solliciteert naar baantje bij Holland’s Got Talent

Hans Klok verblijft in elk geval het komend jaar in Nederland nu zijn show in Las Vegas is stopgezet vanwege het coronavirus. Hij hoopt hier op tv-werk, bijvoorbeeld bij Holland’s Got Talent. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in de talkshow Op1.

Hans Klok Beeld: Op1

De illusionist heeft werk nodig. “Ik zoek een baan. Ik heb mezelf natuurlijk een klein beetje in de etalage gegooid. Ik zou ook jurylid kunnen zijn in Holland’s Got Talent, ik weet natuurlijk alles van variété. Dat soort dingen zoek ik nu, een beetje tv-werk”, vertelde Hans Klok aan de talkshowtafel.

Hans Klok past HGT

Het Holland’s Got Talent-seizoen zit er net op, dus Hans Klok zou nog dik een halfjaar moeten wachten, maar hij zou inderdaad goed passen bij de televisieshow. En er lijkt nog ruimte te zijn ook: jurylid Paul de Leeuw verbrak in september zijn exclusieve contract met RTL en is momenteel te zien als presentator van de NPO 1-talkshow Op1.

Daar komt bij dat jurylid Dan Karaty nog altijd uit de running is vanwege een zeer ernstige aandoening aan zijn oog, waardoor hij momenteel nauwelijks kan zien. Hij werd deze zomer vervangen door Ali B en het is nog maar de vraag of hij er volgend jaar wél bij kan zijn.

Sponsordeal

Het is niet zo dat Hans onder een brug moet gaan slapen. “Ik heb ook een ontzettend leuke sponsordeal die op mijn pad is gekomen, maar dat komt straks. Het loopt al wel. Er zijn dingen gaande, maar weet je wat het is? Wij hebben nu iets wat niet verkoopbaar is.”

“Entertainment is nu onverkoopbaar, maar je vaste lasten gaan door. Ik heb een gigantische loods in IJmuiden en ik heb nog één personeelslid over.”

Er moet dus iets meer geld in de kassa komen. Hopelijk krijgt hij een belletje van Peter van der Vorst.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen