Gordon doodsbang voor uitlekken naaktfoto’s na roofoverval

Gordon was na de roofoverval in zijn woning in Amsterdam doodsbang voor het uitlekken van zijn naaktfoto’s. Hij stond daarna namelijk twintig minuten lang volledig naakt op straat. Dat vertelt hij aan Privé TV.

Gordon Beeld: William Rutten

De SBS 6-ster werd anderhalve maand geleden mishandeld en beroofd in zijn appartement boven de Blushing in Amsterdam. Toen zijn belagers gevlucht waren, rende Gordon volledig naakt de straat op, tot verbazing van critici als Johan Derksen. Nu onthult Gordon dat hij maar liefst twintig minuten lang naakt in de Paulus Potterstraat stond.

Men lachte om naakte Gordon

Voorbijgangers vonden het nogal lachwekkend dat Gordon middenin de nacht naakt over straat rende. “Het meest heftige was voor mij het feit dat ik compleet naakt de straat op ben gelopen, om hulp heb geroepen en dat er niemand stopte. Dat was voor mij het allerergste”, vertelt de entertainer aan Privé TV.

Het duurde tientallen minuten voordat iemand Gordon aandacht gaf. “De eerste die stopte was een jongen op zijn fiets en dat was echt na een kwartier of twintig minuten. Ja, zo lang heb ik op straat gestaan. Taxichauffeurs reden door en lachten me uit, fietsers kwamen voorbij en keken om van: wat is dit?!”

Gordon vreesde voor naaktfoto’s

Gordon vreesde nog het meest dat er foto’s van zouden uitlekken. “Het is een mirakel dat er geen foto’s van me zijn gemaakt. Dat is nog mijn grootste angst geweest ook, want ik stond daar poedelnaakt op straat gewoon. Moet je je voorstellen wat dat met je doet als mens.”

Maar waarom stond hij in vredesnaam volledig naakt voor de Blushing? “Ik was bang dat ze er nog waren en ze me achterna zouden komen. Je haalt je allemaal dingen in je hoofd.”

Uit de hand gelopen Grindr-date?

Veel mensen vinden het uiterst merkwaardig dat Gordon tijdens de roofoverval helemaal naakt was en bovendien naakt werd vastgeboden door zijn belagers. Er gingen daarom veel geruchten dat dit een uit de hand gelopen date via homodatingplatformen als Grindr of Bullchat was.

Als Gordon gevraagd wordt of het inderdaad een uit de hand gelopen date was, dan ontkent hij het opvallend genoeg niet. “Ik ga niet in op roddels”, zegt hij op Radio 538.

Vrees voor schietpartij in Blaricum

Gordon vertelt op Radio 538 ook dat hij er nog steeds niet helemaal bovenop is. “Het gaat heel erg op en af. Als je zoiets traumatisch meemaakt, ben je eerst van slag. Het heeft zo’n impact op mijn leven gehad, dat kan ik je niet uitleggen. Ik ben enorm bang en angstig, zelfs in mijn eigen huis in Blaricum.”

De RTL 4-ster vreest zelfs voor een schietpartij bij zijn woning in Blaricum. “Ik doe ’s avonds mijn gordijnen en luiken dicht, bang dat ze door mijn ramen schieten. Dat soort krankzinnige ideeën krijg je.”

“Mijn beste vriend Patrick is de eerste weken bij me gebleven. Er is altijd wel iemand bij me. Soms weet ik niet wie het is, ha ha ha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen