Frank Jansen doet Fred van Leertje, ontkent interview met Privé

Frank Jansen heeft spijt van het Privé-interview waarin hij zijn scheiding van Rogier Smit aankondigt en doet daarom een Fred van Leertje: hij ontkent dat het gesprek überhaupt heeft plaatsgevonden.

Frank Jansen © William Rutten

De Privé pakte gisteren – in het blad en aan het eind van de middag op de Telegraaf-site – flink uit met het nieuws dat Frank Jansen zijn echtscheiding van Rogier Smit in gang heeft gezet. Behoorlijk groot showbizznieuws, maar uiteindelijk blijkt Frank toch een beetje spijt te hebben. Net zoals Fred van Leer aan het begin van deze maand, besloot Frank het interview gisteren keihard te ontkennen.

‘Het klopt allemaal niet!’

Rob Goossens, die ook werkzaam is voor De Telegraaf, vertelde gisteren in RTL Boulevard dat hij heeft gebeld met Frank. “Er staan in het verhaal van mijn collega Ben Holthuis ook quotes van Frank Jansen, maar ik sprak net een zeer ontdane Frank. Hij zegt: ‘Het klopt allemaal niet en ik heb nu een groot probleem met mijn familie en ik heb Ben Holthuis helemaal nooit gesproken.’”

Wie is de leugenaar? “Ik heb natuurlijk ook gevraagd aan mijn collega hoe het nou zit en die kan gewoon aantonen dat hij wel degelijk op zowel zondagavond als maandagochtend contact heeft gehad met Frank. Het is in elk geval duidelijk dat de relatie niet heel lekker gaat en het is ook duidelijk dat Frank niet heel blij is met dit verhaal, dus ik vermoed dat dit nog een staartje gaat krijgen.”

Frank draait

Later op de avond bleek in Shownieuws dat Frank alweer gedraaid is. “Eerst zei hij nog dat hij ons helemaal niet gesproken had. Nou, de telefoongegevens die wijzen wat anders uit. Nu zegt hij: ‘Ja, dat heb ik eigenlijk allemaal niet zo gezegd.’ Dat is ook niet het geval, want dat heeft hij wel degelijk gedaan”, zei Privé-ster Evert Santegoeds in dat programma.

Evert denkt dat Frank simpelweg spijt heeft. “Ik geloof dat hij er inmiddels een beetje spijt van heeft, omdat hij inmiddels zegt: ‘Dat had ik misschien eerder aan Rogier moeten vertellen.’ Ja, dat was wel zo lief geweest. Daarom ga je ook scheiden waarschijnlijk.”

Scheiding is een feit

De scheiding is wel degelijk een feit, weet Evert. “Eigenlijk wist hij dit al weken. Hij heeft de beslissing genomen op de dag dat wij zijn hele boekhouding in huis hadden. Hij dacht: ik kan dit moeilijk over mijn kant laten gaan, dit moet consequenties krijgen. Na lang denken heeft hij nu pas een beslissing genomen. Dat heeft hij zondag aan onze collega Bent Holthuis verteld.”

Evert wordt wel een beetje moe van al die ontkennende BN’ers. “Het is een beetje Trump, hè? Het is heel makkelijk om tegenwoordig te roepen: ‘Fake news! Ik heb niemand gesproken! Ik heb niks gezegd!’ Maar de telefoongegevens liegen niet. Hij heeft wel degelijk met ons gesproken. Eén keer heeft hij tegen Ben Holthuis gezegd: ‘Bel me nou maar niet meer, want dan kom ik ook niet in de verleiding om dingen te gaan zeggen.’”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen