Glennis Grace wil dat RTL 4 ‘etter’ Rogier Smit van de buis haalt

Glennis Grace heeft een ongelooflijke hekel aan realityster Rogier Smit. Als het aan haar ligt, haalt RTL 4 hem zo snel mogelijk van de buis. Dat bitcht ze in de YouTube-talkshow Open Kaart.

Glennis Grace en Rogier Smit © YouTube / SBS

Rogier Smit is al wekenlang onderdeel van een heftige showbizzsoap. Hij ging rollebollend over straat met zijn echtgenoot Frank Jansen en gedroeg zich daarbij zó ordinair dat zijn sugar daddy nu de scheiding heeft aangevraagd. Vanwege het lucratieve RTL-contract van vier ton per jaar wil Frank wél door als tv-duo, maar Glennis Grace heeft liever van niet.

‘Die is zo verschrikkelijk’

Glennis vindt Rogier echt een vreselijke man. “Ik weet even niet hoe die heet, maar ze hebben nu ruzie met elkaar. Rogier? Is Rogier die ene met die pruik? Die is zo verschrikkelijk, hè? Ik kan niet met deze man, hoor. Dat komt ook omdat ik een persoonlijk dingetje met hem heb gehad.”

Wat is er gebeurd dan? “Hij heeft mij ergens ooit best wel beledigd, gewoon voor m’n niks. Ik vroeg hem niks. Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt, maar het was behoorlijk wit in elk geval. Sorry hoor, voor dat soort mensen heb ik geen respect.”

‘Wat doet die man op tv?’

Als het aan Glennis ligt valt het duo Frank en Rogier uit elkaar. Ze wil Rogier namelijk niet meer terugzien op het scherm. “Ik snap het niet. Ik vind die oudere meneer wel heel erg lief. Rogier is zo’n etter voor hem. Wat doet die man op tv? Ga weg.”

De bewuste aflevering van Open Kaart:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen