Carlo Boszhard begrijpt niet waarom Eddy Keur geen A-ster is

Carlo Boszhard begrijpt er niets van dat zijn goede vriend Eddy Keur nooit een A-ster is geworden. Hij zou te horen moeten zijn op een landelijke radiozender. Dat schrijft hij in zijn column in Televizier.

Carlo Boszhard en Eddy Keur Foto: Shownieuws

Afgaande op zijn humor en het feit dat hij zo rap van de tong is, zou Eddy Keur net zo populair moeten zijn als A-sterren als Gerard Joling en Gordon, meent Carlo Boszhard. “De reden waarom jij, Eddy, niet dezelfde carrière hebt is mij eigenlijk een raadsel.”

Shownieuws-avontuur van korte duur

Eddy heeft veel talenten die Gerard en Gordon ook hebben, meent Carlo. “Recht voor zijn raap, snelle humor met een randje…. Ook jij bezit het allemaal, Eddy.”

Aan het begin van dit jaar dook Eddy ineens op als deskundige bij het programma Shownieuws, maar dat avontuur was van korte duur. “Toen je laatst bij Shownieuws aan de desk stond, heb ik genoten. Tranen in mijn ogen van het lachen om je eigengereidheid. Het was helaas voor korte duur, want het was niet echt je ding.”

‘Eddy moet op landelijke radio!’

Wel maakt Eddy nog steeds radio op een regionale zender. “Maar waarom dit niet op een landelijke zender te horen is, is voor mij geen raadsel maar een schande. Elk radiostadion zou opknappen van jouw persoonlijkheid.”

“Eddy, je verdient een beter Keur-merk”, zo besluit hij zijn Televizier-column.

Lees ook: Eddy Keur kreeg erectie van Carlo Boszhard (april 2018)

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen