Daphne Deckers vreest dat Donald Trump president blijft

Er leeft een grote angst bij Daphne Deckers dat Donald Trump de komende vier jaar de president van de Verenigde Staten blijft. Dat geeft de presentatrice aan in haar column in Vrouw.

Daphne Deckers Foto: NPO

Het is vandaag Election Day in de Verenigde Staten; de laatste stembureaus sluiten om 6.00 uur Nederlandse tijd. Vaak is in de ochtend na de verkiezingsdag al duidelijk wie er gewonnen heeft, maar als er geen duidelijke winnaar is, kan het ook langer duren.

Daphne hoopt in elk geval dat we morgen niet wakker worden met het nieuws dat Trump blijft. “Ik ben benieuwd waar we woensdagochtend mee wakker worden. Maar ik ben er niet helemaal gerust op”, aldus de presentatrice.

‘Ik ben er niet gerust op’

Ze vreest dat die Amerikanen gewoon weer voor Trump gaan en dat hij aan de macht blijft. “Ik ben er niet gerust op. Vier jaar geleden stonden de Democraten ook op winst in de peilingen, en iedereen weet hoe dát is afgelopen.”

Trump is een leugenachtige vent, briest Daphne. Ze wijst erop dat hij al ‘20.000 aantoonbare leugens’ heeft verspreid. Bovendien staat hij 479 miljoen dollar in het rood, vervolgt ze.

Daphne gaat voor Biden

Daphne wil een ‘verbindende president’. “Geen man die zelfs tijdens de coronacrisis nog probeert om via de rechtbank Obamacare af te schaffen”, aldus de presentatrice, die voor Biden pleit.

Waar maakt ze zich eigenlijk zo druk over? “Iedere Amerikaanse president drukt zijn (en hopelijk ooit een keer háár) stempel op de wereld, dus ook op ons. En daarbij: ik hou van Amerika.”

Normaal gesproken heeft Daphne het in haar columns niet over politiek, maar over allerlei vrolijke ditjes en datjes. Zo onthulde de televisiester dat ze zich regelmatig bruin laat spuiten in haar garagebox en dat ze in UFO’s gelooft. Een vriend van haar zag er namelijk een.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen