Connie vanavond veilig: Albert te gast in seizoensopener Beau

Connie Witteman heeft zich na het dreigement van Albert Verlinde waarschijnlijk nog nooit zo onveilig gevoeld in de P.C. Hooftstraat. Vanavond kan de societyster in elk geval veilig haar vuilniszakken buiten zetten, want dan is haar ongetemde buurman op pad.

Albert, Beau en Connie Foto: RTL, SBS

Albert Verlinde is namelijk te gast in de seizoensopener van de talkshow van oud-collega Beau van Erven Dorens. Hij is niet uitgenodigd vanwege zijn burenoorlog met Connie Witteman, maar vanwege zijn vertrek als directeur van Stage Entertainment. Dat hoofdonderwerp is nu natuurlijk bijzaak, want de kijker wil vanavond nog maar één ding weten: ligt Connie al onderaan de trap?

Connie zit er doorheen

Societyster Connie leeft in angst nu haar directe buurman Albert heeft geroepen dat hij haar het liefst door het trappenhuis van hun appartementencomplex wil sleuren, na haar kritiek op de door Albert zo geliefde minister-president Mark Rutte. Haar stresshormoon is nu zó omhoog geschoten dat ze zelfs aangifte overweegt.

Connie zit er behoorlijk doorheen. “Sowieso houd ik er al niet van als mannen… vrouwen bedreigen…en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld… dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen!”

Slikt Albert ook te veel vitamine C?

Het is lang niet de eerste keer dat Connie te maken heeft met agressieve mannen. Haar ex Eugène van Dun was volgens Connie ook heel erg opvliegerig, maar dat bleek later door een overdosis vitamine C te komen. Albert staat niet bepaald bekend als agressieve man. Heeft hij zich mogelijk ook vergrepen aan zijn voorraad vitamine-C-tabletten?

Hoe dan ook: terug naar Beau. Wie is er nog meer te gast? Michiel Vos en Joost Eerdmans praten over de Amerikaanse verkiezingen, er is een vuurwerkdiscussie tussen dierenpartij-ster Esther Ouwehand en een vuurwerkhandelaar én ijsmeneer Wim Hof is van de partij.

Beau is om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen